Yellow Flames sluiten seizoen af tegen jongensteam, Flame scoort voor beide ploegen

Het seizoen zit erop voor de Yellow Flames. Elke week opnieuw speelden ze tegen een jongensteam in een jongensreeks en daar leerden ze veel van bij. Volgend jaar komt er een nieuwe generatie ingestroomd.

Tegenstander voor de laatste wedstrijd was Verbroedering Beersel Drogenbos, de match werd voor de gelegenheid gespeeld op het Opleidingscentrum van OH Leuven.

Drogenbos was niet voltallig, waardoor enkele Yellow Flames per quarter moesten/mochten aansluiten bij het jongensteam.

Bente Verspeelt scoorde zo in de eerste helft voor de thuisploeg en in de tweede helft voor de Yellow Flames in een verder aangename match. Hannah Eurlings maakte er twee, de jongens ook. Eindstand zo dus 3-3, ondanks vier Flames-doelpunten.