Topschutster eerste nationale zette bewust een stapje terug en legt uit waarom
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Topschutster eerste nationale zette bewust een stapje terug en legt uit waarom
Foto: © photonews

Op de Sparkle viel ook een speelster uit eerste nationale in de prijzen. En het was er dan nog eentje met de nodige ervaring in de Super League, al koos ze dit seizoen bewust voor eerste nationale.

Laura Gorniak scoorde niet minder dan 25 doelpunten voor Saint-Ghislain in de eerste nationale en was zo de drijvende kracht achter de Henegouwse ploeg. "25 goals maken, dat is uiteraard niet slecht. Ik heb tegen bijna elke ploeg kunnen scoren en zo mijn steentje bijgedragen", aldus Gorniak.

Toekomst bij Saint-Ghislain

"Maar we hebben het ook als ploeg goed gedaan. Uiteindelijk werden we derde, zeker niet slecht voor een ploeg als Saint-Ghislain", beseft de aanvalster. Die diep in de punt stond bij Saint-Ghislain. "Ik werk graag voor dit team en de doelpunten volgen dan wel."

"Bij de jeugd speelde ik aanvallende middenvelder onder de jongens, bij Standard speelde ik meer op de linkerflank en nu dus wat meer in de spits. Ik zette bewust een stapje terug vanuit de Super League naar eerste nationale, om opnieuw dichter bij huis te zijn ook voor mijn studies. Normaal gezien blijf ik volgend seizoen bij Saint-Ghislain, al weet je in voetbal nooit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties