Speelster OH Leuven heeft er leuk semester opzitten in Denemarken: "Ga ze enorm missen"
Redactie
| 0 reacties

Hoe zou het nog zijn met Laura Vervacke? De speelster van OH Leuven trok deze winter naar Denemarken, om er de combinatie met haar studies mogelijk te maken. Het avontuur zit er echter (zo goed als) op ondertussen.

Laura Vervacke trok op Erasmus in het kader van haar master in de Biologie en combineerde dat met enkele maanden voetbal bij ASA Aarhus, dat uitkomt in de Deense 1e divisie (het tweede niveau in Denemarken).

Het seizoen zit er inmiddels op en ASA Aarhus won in zijn nacompetitie vijf keer, speelde twee keer gelijk en verloor drie keer. De competitie werd afgesloten met een 0-1 zege tegen VSK Aarhus, de grote rivaal uit de stad. 

Laatste examen

Ondertussen is Vervacke ook volop bezig met haar examens, die ook voorspoedig verlopen. Het laatste examen is op maandag 25 juni, daarna neemt ze afscheid van Denemarken en keert ze terug naar ons landje.

"Ik ga mijn teamies missen want ik was helemaal geïntegreerd geraakt in de ploeg en ik kreeg heel veel steun van hen. Ik ben daarom ook heel dankbaar dat ik kon spelen met deze fantastische groep en ik heb ook veel bijgeleerd door in deze competitie te spelen", aldus Vervacke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties