Waar kijkt u naar de Rode Duivels? Laat ons zien dat ook vrouwen van voetbal houden!

Waar kijkt u naar de Rode Duivels? Laat ons zien dat ook vrouwen van voetbal houden!

De Rode Duivels nemen het om 20 uur op tegen Frankrijk in de halve finales van het WK in Rusland. Wij zijn erbij in Sint-Petersburg, maar ook in België kijkt natuurlijk iedereen.

En ook de vrouwen hebben de weg naar het voetbal meer dan gevonden, ook zij gaan volop mee in de sfeer rondom het WK en de Rode Duivels.

Tegen Tunesië en Engeland leverde dat al enkele leuke beelden op. Zo was Lina Napoletano van damesfutsalploeg FP Halle-Gooik Girls live in Moskou voor de match van de Rode Duivels in het Spartak Stadium op het WK in Rusland. Lina was één van zes winnaars nationaal bij een wedstrijd van McDonald's om je skills te tonen. 

En ook in Rupelmonde en elders in het land was het feest tijdens speeldagen twee en drie, vanuit heel het land bereikten ons dingen tijdens de knock-outfase ...

En zelfs vanuit Oostenrijk worden de wedstrijden gevolgd:

Daarom vragen we ook aan jullie - net als aan de mannen - om jullie sfeerfoto's en sfeerfilmpjes massaal naar ons door te sturen. 

Zo kunnen we laten zien dat het hele land ook achter de Rode Duivels staat, tegen Engeland (en verder in het toernooi natuurlijk). Mail dus jullie filmpjes of foto's naar vrouwen@sport-planet.eu en wij doen de rest!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties