Nog 38 teams kunnen de Beker van België winnen bij de vrouwen, knappe resultaten van onder meer OH Leuven en KV Mechelen

Nog 38 teams kunnen de Beker van België winnen bij de vrouwen, knappe resultaten van onder meer OH Leuven en KV Mechelen
Foto: © Sevil Öktem

In de Beker van België bij de vrouwen zijn we opnieuw een ronde verder. Nog 38 teams kunnen de Cup winnen, 32 daarvan komen de komende weken meteen in actie.

Afgelopen weekend was er de vierde ronde, in de vijfde ronde van acht september komen ook de eersteklassers mee in de dans gesprongen. De zes teams uit de Super League stromen nog later in.

Gewezen kampioen Kontich neemt het dan op tegen Olsa Brakel, KV Mechelen speelt een thuismatch tegen Tongeren en onder meer Standard B - Club Brugge B is iets om naar uit te kijken. Moldavo B - Longlier werd 14-0, Club Brugge B - Audeghem 9-0.

Mechelen en Leuven B door

In de vierde ronde won Malinwa met 5-0 van Rapide Wezemaal, een gewezen grootheid in het Belgische vrouwenvoetbal. Joyce Vidal, Joy Brankaer, Julie Veyt en Valerie Jacob maakten hun officieel debuut, Baetens (2x), Dupont (2x) en Reijniers zorgden voor de doelpunten.

Ook OH Leuven B - een letterlijk piepjong Jong OHL - won met eclatante cijfers: 1-9 bij SK Leeuw. Noa Corbeels zorgde voor een hattrick, ook Louise Rillaerts (2x), Hannah Eurlings, Maxine Franco, Tess Lameir en Bente Verspeelt scoorden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties