Futsal Flames zorgen voor gelijkspel in Derby der Lage Landen en blijven op koers voor groepswinst

Futsal Flames zorgen voor gelijkspel in Derby der Lage Landen en blijven op koers voor groepswinst
Foto: © photonews

De Futsal Flames zijn momenteel in Noord-Ierland voor de eerste voorronde op weg naar het EK Futsal. En ze zijn met 4 op 6 zeker niet slecht begonnen.

Op speeldag 1 hadden de Belgen met 4-3 gewonnen van Noord-Ierland, terwijl Nederland met 4-5 had verloren van Zweden. Oranje moest dus winnen van de Black Flames om hun kansen op de groepswinst gaaf te houden.

Schepers maakte er dan ook al snel 0-1 van voor Oranje, meteen ook de ruststand. Na de koffie meer bedrijvigheid en doelpunten. Eerst bracht Van Roie België op gelijke hoogte, daarna zorgden Oliveira en opnieuw Schepers voor een 1-3.

3-3

Mariam Abdulai Toloba zorgde daarna voor een enig mooi doelpunt na een dribbel over verschillende stations, maar ook de gelijkmaker van Van Roie na een ingestudeerde corner mocht er meer dan wezen voor de 3-3.

Toloba mikte nog op de paal in de laatste tien seconden, maar de 3-3 bleef op het bord staan. Vrijdag volgt nog een duel met Zweden, dat op woensdagavond tegen Noord-Ierland op zoek gaat naar een 6 op 6. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws