Imke Courtois wil niet 'in de boekskes' staan: "Dat hou ik voor mezelf"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Imke Courtois wil haar liefdesleven niet uitgesmeerd zien

Imke Courtois wil niet 'in de boekskes' staan: "Dat hou ik voor mezelf"
Foto: © photonews

Imke Courtois is vanavond te gast bij Bruno Wyndaele. De ex-voetbalster praat er over haar liefdesleven, vooral over het verleden dan wel. Want met haar huidige situatie hebben de mensen niets te zien.

Zo was haar eerste liefde een gast van 18, maar zij was nog maar 13. "Ik was te jong en ik moest wachten. Dat is een lang verhaal geweest in mijn jeugd", zegt ze over de relatie die vijf jaar zou duren. "Het was nóg mooier geweest als we ook nog getrouwd waren en kinderen hadden gekregen, maar het bewijst wel dat ik het leuk vind om me eindeloos lang te verliezen in de liefde", kon Het Nieuwsblad al noteren.

Herman Brusselmans bracht haar al eens in verlegenheid toen hij verkondigde dat ze een relatie had met een eersteklassetrainer. "Ik kan begrijpen dat mensen graag willen weten wie ik ben, of ik een partner heb. Maar ik hou mijn privéleven graag voor mezelf. Ik vind dat heel weinig mensen daar iets over hoeven te weten."

"Het is niet dat ik het fanatiek afscherm. Ik ga me heus niet verstoppen als ik met mijn partner naar een film zou gaan kijken. Maar ik leef mijn leven en heb geen zin om dat op de cover van een blad te zien staan.”

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws