Talentacademie voor meisjes in Merelbeke gaat door in het nieuwe seizoen

Talentacademie voor meisjes in Merelbeke gaat door in het nieuwe seizoen
Foto: © Photonews

Het vrouwenvoetbal zit in de lift, ook in het jeugdvoetbal. Steeds meer clubs nemen initiatieven ter verbetering van het niveau van het vrouwenvoetbal.

Ook in de schoot van KFC Merelbeke ontstond vorig seizoen een knap initiatief: de Voetbal Ladies Academie Merelbeke (kortweg VLAM) om meisjes tussen 6 en 15 jaar gratis techniektraining aan te bieden.

"Iedereen was welkom, aangesloten of niet en er was meteen veel interesse. Van 16 speelsters ging het snel naar 22 en later nog veel meer", klinkt het enthousiast in een persbericht van de organisatie. En daarom gaan ze dit seizoen verder met de lessen.

VLAM

"Vanaf 30 september zullen er weer heel wat meisjes de weg vinden naar de Sportstraat om zich te verfijnen in de schitterende voetbalsport. We hopen uiteraard het succes van vorig jaar te overstijgen", aldus nog de organisatoren van VLAM.

Geïnteresseerden kunnen altijd contact opnemen via peter.debruyckere@telenet.be. De trainingen gaan elke laatste zondag van de maand door, dit seizoen is dat op 30 september, 28 oktober, 25 november, 27 januari, 24 februari, 31 maart en 28 april.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties