KSK Heist Ladies grijpen naast 50.000 euro van de Pro League, maar professionaliseren ook
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
KSK Heist Ladies grijpen naast 50.000 euro van de Pro League, maar professionaliseren ook
Foto: © Leo Stolck

Ook dit seizoen wordt zeker geen makkelijk seizoen voor de KSK Heist Ladies, maar ook dit team wil verder doorgroeien in de Super League - ook al kan het niet roeien met dezelfde riemen als de andere clubs.

De Pro League gaf de teams uit de Pro League die ook in het vrouwenvoetbal actief zijn op het hoogste niveau (Super League) een bonus van 50.000 euro. KSK Heist moet het zonder die bonus doen, omdat de mannenclub geen deel uitmaakt van de Pro League.

Professionalisering

Toch gaan ze bij Heist verder door met de club te professionaliseren. Zo wordt iedereen dit seizoen vier keer op training verwacht, terwijl een erg jonge kern (gemiddeld niet eens 19 jaar) zijn uiterste best zal doen om het alle teams zo moeilijk mogelijk te maken.

"De vernieuwde kern heeft talent maar moet nog groeien zowel fysiek al voetballend zullen ze volwassener moeten leren spelen. Dit zal een leerproces zijn de eerste wedstrijden, maar we trachten om in die eerste ronde stappen te zetten om later positieve resultaten te behalen", aldus coach Anthony Michiels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties