Ons team van speeldag 2 in de Super League ziet er als volgt uit

Ons team van speeldag 2 in de Super League ziet er als volgt uit

De Super League gaat ook in het seizoen 2018-2019 gewoon door met zes teams. Elke speeldag zijn er dus drie wedstrijden en daarvan proberen wij in de mate van het mogelijke een team van 11 sterke vrouwen samen te puzzelen.

Doelvrouw

In doel posteerden we voor speeldag 2 Lisa Lichtfus van Standard, die ook tegen OH Leuven de nul wist te houden voor de Rouchettes. Jammer genoeg leverde het maar één puntje op, al kon ze onder meer een gretige Wiard van een goal houden tegen haar ex-ploeg.

Verdedigsters

In tegenstelling tot op speeldag 1 was het geen enkel probleem om verdedigsters te vinden deze week. Bij RSC Anderlecht stond het prima, Laura De Neve scoorde bovendien een belangrijk doelpunt tegen Gent. Ook Merchiers en Deloose verdienen een stekje, terwijl Caelen aanvallend sterk was én scoorde en De Schrijver belangrijk was in de clean sheet voor OH Leuven.

Middenveld

Op het middenveld was Red Flame Kassie Missipo voor de tweede keer op rij de draaischijf van KAA Gent, terwijl Kaatje Vanderheiden op zestienjarige leeftijd liet zien dat er toekomst zit in KSK Heist - ondanks de nederlaag. 

Aanval

Ook Anaelle Wiard was opnieuw sterk, ook al kon ze deze keer niet scoren. Wie dat wél deed was Silke Leynen, en hoe: met een heerlijk afstandsschot om duimen en vingers vanaf te likken. Mariam Toloba was dan weer aalvlug op de flanken bij de Buffalo's. 

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties