Wat deden de Flames in het buitenland op zondag 23 september?

Wat deden de Flames in het buitenland op zondag 23 september?
Foto: © photonews

Op zondag kwamen vele Flames in actie in het buitenland. Of toch alvast hun teams. We gieten het in een overzichtje.

Engeland

Manchester City en Bristol City namen het net als in de Beker nu ook in de competitie tegen elkaar op. Een duel dus tussen Flames Wullaert en Biesmans. 

Beide Flames begonnen in de basis en de bezoekers uit Bristol begonnen het best aan de match, met een 0-1 voorsprong aan de rust en dankzij Kemppi zelfs een 0-2 vlak na de pauze. Parris (vanop de stip) en Houghton zorgden alsnog voor een 2-2 gelijkspel, waardoor beide ploegen nu 5 op 9 hebben. Liverpool won - met Yana Daniëls op de bank - op bezoek bij Brighton & Hove Albion.

Frankrijk

Het duel tussen Red Flames Davinia Vanmechelen (PSG, niet in de selectie) en Janice Cayman (Montpellier) eindigde op een 0-3 overwinning voor de Parijzenaars. 

Zweden

Kristianstads DFF verloor de topper op bezoek bij Rosengard met duidelijke cijfers: 3-0. Red Flame Tine Schryvers doet zo een slechte zaak in de strijd om de top-2 en bijhorend ticket voor de Champions League. 

Duitsland

Het SC Sand van Justine Vanhaevermaet (niet in de selectie) verloor met 2-0 bij Turbine Potsdam, waardoor het team nu 1 op 6 heeft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws