"Positief blijven, kwalificatie kan nog": Optimisme na de 2-2 van de Belgian Red Flames tegen Zwitserland
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Leuven
| 0 reacties
"Positief blijven, kwalificatie kan nog": Optimisme na de 2-2 van de Belgian Red Flames tegen Zwitserland
Foto: © photonews

Na de 2-2 tussen de Belgian Red Flames en Zwitserland was er ontgoocheling bij de groep, maar toch ook meteen strijdvaardigheid. "De reactie was namelijk goed, dus nu moeten we alles op dinsdag zetten."

Geen woord dat meer viel dan dinsdag in de reacties na de 2-2 tussen de Belgian Red Flames en Zwitserland. Dan zal het namelijk moeten gebeuren in en tegen de Zwitsers. "Niets is verloren", beseft Janice Cayman.

"Natuurlijk is er ontgoocheling en het is jammer van de tegengoals, maar we moeten positief blijven en durven in onze eigen sterktes geloven om dinsdag de kwalificatie voor de finale af te dwingen", is de topschutter duidelijk.

"Onze reactie na de 1-1 was prima", pikte Aline Zeler in. "Dus moeten we nu alles geven op dinsdag, zodat we toch de kwalificatie kunnen afdwingen. Alles is nog te spelen, we hebben zeker een aardig woordje meegespeeld met de Zwitsers."

"Dit moeten we meenemen naar de match in Zwitserland", besloot Ives Serneels. "Het was een mooie partij, die veel krachten heeft gekost. We moeten leren uit de fouten van vrijdag en daarmee dinsdag aan de slag gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties