Ontgoocheling groot bij Tessa Wullaert: "Voor een groot deel aan onszelf te danken"

Redactie
| 0 reacties
Ontgoocheling groot bij Tessa Wullaert: "Voor een groot deel aan onszelf te danken"
Foto: © photonews

De belgian Red Flames wisten zich niet te plaatsen voor het WK in Frankrijk volgende zomer. Biel was het eindstation in de halve finales van de play-offs op weg naar dat WK. Bij Tessa Wullaert was de ontgoocheling uiteraard groot.

"De ontgoocheling is heel groot, want we zijn niet echt overklast geweest over de twee matchen heen. Ze hadden op het doelpunt na weinig kansen en op het einde was het nog bibberen voor hen na de 1-1", aldus Wullaert in een reactie bij Sporza.

"In de eerste helft kwam het tactisch plan van ons er niet goed door, in de tweede helft hebben we dan wel nog kunnen scoren, maar het was net te weinig en we liepen achter de feiten aan door het vroege tegendoelpunt. Jammer."

Balen

Het doelpunt tegen Zwitserland in de thuismatch laat in de match bleek uiteindelijk fataal: "Zowel tegen Portugal, tegen Italië als vorige vrijdag kregen we op het einde nog een doelpunt tegen. Dit is echt wel balen."

"In november komen we opnieuw samen, nu is het even tijd voor zelfreflectie. Het is nu tot in september spelen zonder dat er een echte kwalificatie op het spel staat, dat is pijnlijk. Maar het is nu zo en we hebben het voor een groot deel aan onszelf te danken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties