KV Mechelen bekert verder bij de vrouwen, wie gaat nog door naar de volgende ronde?

Op zaterdag stond er geen voetbal in eerste en tweede nationale op het programma, maar wél bekervoetbal. En dat leverde boeiende resultaten op.

Zo won Melsele in eigen huis van Saint-Ghislain, ondanks een 0-1 achterstand bij de rust. Het team zette na de pauze orde op zaken: 3-1.

Door naar achtste finales

Ook de beloften van OH Leuven gingen door naar de volgende ronde, na een ruime zege bij Egem. Genk B, Massenhoen, Woluwe en Aalst zijn ook al zeker van de achtste finales.

KV Mechelen won na een thriller tegen Kontich. De thuisploeg kwam op voorsprong, maar het werd uiteindelijk wel nog 2-2 en pas na strafschoppen kon Malinwa zich plaatsen.