Spannende dag op komst in de Super League én in Beker van België

Spannende dag op komst in de Super League én in Beker van België
Foto: © ladiesgenk/davyrietbergen

In de Super League zijn we opnieuw vertrokken met Standard - Heist op vrijdagavond. Maar ook op zaterdag staan nog twee interessante duels ingepland.

Door het interlandvoetbal zijn bepaalde wedstrijden een dagje opgeschoven, maar op zaterdagavond wordt het knallen in de Super League.

B-stadion

De KRC Genk Ladies ontvangen regerend kampioen RSC Anderlecht in een belangrijk duel voor beide ploegen. Deze wedstrijd gaat voor de gelegenheid door op het B-stadion van KRC Genk. Aftrap zaterdagavond om 20.30 uur. De B-ploeg ontvangt dan weer Merkem in de Beker van België om 15 uur in de Galopinstraat in Zwartberg. 

De OHL Vrouwen ontvangen om 20 uur dan weer de KAA Gent Ladies in het andere duel op zaterdag in de Super League. De Leuvenaars waren de voorbije seizoenen vaak een stugge brok voor de Buffalo's, die ook willen winnen om in het spoor van Anderlecht te blijven. De B-ploeg van Gent van zijn kant neemt het in Wondelgem om 17 uur op tegen Club Brugge in een echte Slag om Vlaanderen in het kader van de Beker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties