Cayman scoort in recordscore voor Montpellier, wat deden de andere Flames op zaterdag?

Cayman scoort in recordscore voor Montpellier, wat deden de andere Flames op zaterdag?
Foto: © photonews

Ook op zaterdag werd er weer flink gevoetbald in de diverse buitenlandse vrouwencompetities. Daarbij kwamen ook enkele Red Flames in actie. Een overzicht!

Frankrijk

Het Montpellier van Janice Cayman wilde na een mindere competitiestart tegen staartploeg Metz uitpakken én dat deed het uiteindelijk ook. Het werd - met een omgezette strafschop van Cayman en een assist onder meer - uiteindelijk 11-0, een clubrecord. 

Lille (Demeyere, Coutereels en de geblesseerde Coryn) verloor met 3-0 bij Guingamp. PSG won in eigen huis met 2-0 van Dijon, Vanmechelen maakte geen minuten.

Italië

Na de winst in de Supercup won Fiorentina nu ook in de competitie, op sterke wijze op bezoek bij Chievo Verona. Het team van Philtjens en Jaques won met 0-5. Mozzanica (Diede Lemey) verloor in eigen huis van Verona. 

Zweden

De dromen om Champions League te spelen zijn voorbij voor Tine Schryvers, dat met haar team wel de vierde plaats gaat pakken - met bijbehorende medaille. Tegen Göteborg werd met 1-5 verloren, Schryvers viel een kwartier voor tijd in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties