Waar liggen de ambities van opnieuw fel verjongde vrouwenploeg Standard? "Er is nog wisselvalligheid"
Waar liggen de ambities van opnieuw fel verjongde vrouwenploeg Standard? "Er is nog wisselvalligheid"
Foto: © photonews

Standard is het seizoen in de Super League eerder wisselvallig begonnen. Met 9 punten uit zes wedstrijden moet het voorlopig tevreden zijn met een vierde plaats in de stand, al hebben ze nog een Clasico in te halen.

"Het klopt: er zit nog veel wisselvalligheid in onze groep", beseft Charlotte Cranshoff. "We hebben dan ook een hele jonge ploeg. Het is elk seizoen een beetje opnieuw beginnen met veel nieuwe speelsters."

"Toch zit er veel kwaliteit in deze groep. Standard mikt ook op de eigen jeugd en wil de A-ploeg continu verbeteren. Het wordt een moeilijk jaar, maar we hebben de nodige ambities."

Beker ook opnieuw een doelstelling

De uittredend bekerwinnaar wil opnieuw op alle fronten meestrijden: "Ik won al eens een titel en een Beker met Standard en wil ook dit seizoen meestrijden om de prijzen. In de competitie zullen we met Genk strijden voor de derde plaats, maar er is altijd ambitie en we kunnen alle ploegen pijn doen als we er 100% staan."

"Play-off 1 is in ieder geval een doelstelling, in de Beker van België willen we opnieuw zover mogelijk raken. We hebben een goede loting en kunnen mogelijk opnieuw tegen Genk spelen voor een plaats in de finale, dat is zeker een doelstelling."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties