Waar liggen de ambities van opnieuw fel verjongde vrouwenploeg Standard? "Er is nog wisselvalligheid"
Redactie
| 0 reacties
Waar liggen de ambities van opnieuw fel verjongde vrouwenploeg Standard? "Er is nog wisselvalligheid"
Foto: © photonews

Standard is het seizoen in de Super League eerder wisselvallig begonnen. Met 9 punten uit zes wedstrijden moet het voorlopig tevreden zijn met een vierde plaats in de stand, al hebben ze nog een Clasico in te halen.

"Het klopt: er zit nog veel wisselvalligheid in onze groep", beseft Charlotte Cranshoff. "We hebben dan ook een hele jonge ploeg. Het is elk seizoen een beetje opnieuw beginnen met veel nieuwe speelsters."

"Toch zit er veel kwaliteit in deze groep. Standard mikt ook op de eigen jeugd en wil de A-ploeg continu verbeteren. Het wordt een moeilijk jaar, maar we hebben de nodige ambities."

Beker ook opnieuw een doelstelling

De uittredend bekerwinnaar wil opnieuw op alle fronten meestrijden: "Ik won al eens een titel en een Beker met Standard en wil ook dit seizoen meestrijden om de prijzen. In de competitie zullen we met Genk strijden voor de derde plaats, maar er is altijd ambitie en we kunnen alle ploegen pijn doen als we er 100% staan."

"Play-off 1 is in ieder geval een doelstelling, in de Beker van België willen we opnieuw zover mogelijk raken. We hebben een goede loting en kunnen mogelijk opnieuw tegen Genk spelen voor een plaats in de finale, dat is zeker een doelstelling."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties

NY Cosmos NY Cosmos over Tom De Sutter heeft belangrijke beslissing genomen: "Papa heeft besloten om te stoppen met voetballen" lior refaelov1 lior refaelov1 over 16e landstitel is een feit voor Club Brugge: "Niet de mooiste, wel een verdiende" & "Dit was dé kans om de dubbel te pakken" VK heeft me buitengepest-adieu VK heeft me buitengepest-adieu over BREAKING: Raad van bestuur van de Pro League is duidelijk: "Competitie in 1A met onmiddellijke ingang stopzetten en waarschijnlijk ook geen bekerfinale" VK heeft me buitengepest-adieu VK heeft me buitengepest-adieu over Pro League geeft motivatie bij hun beslissing: "Bijkomende druk op hulp- en ordediensten vermijden, geen duidelijkheid wanneer we zouden spelen..." bartvdv1984 bartvdv1984 over OHL reageert op de aanbeveling van de Pro League en op de eventuele promotie naar 1A, bij Waasland-Beveren nog geen reactie Jens Kalken Jens Kalken over Nog heel wat clubs die technische werkloosheid gaan inroepen? Drie maanden zonder inkomsten kunnen maar bitter weinig clubs overbruggen met huidige loonlast Gewoon Kris Gewoon Kris over Verschueren vroeg Johan Boskamp om terug te keren, maar... "Toen ik zei dat ik Coucke wou spreken dat hij niet in de kleedkamer moest komen, heb ik niets meer gehoord" RAFC - halve finale en POI RAFC - halve finale en POI over De 'Bronzen Duivels' uit 2015: Debuut in Bundesliga op zijn 17e en einde contract in juni: een buitenkans voor een Belgische club? Lommelaar Lommelaar over Geen geld en... geen spelers meer! Maar liefst 16 (!) spelers gaan Oostende verlaten Di Lardino Di Lardino over Deze 11 clubs moeten zich nog verantwoorden voor de licentiecommissie, helft van de profclubs kan op beide oren slapen Kantine