? Poppetjes aan het dansen tijdens de vrouwelijke Clasico: Scheidsrechter staakt wedstrijd na relletjes tussen beide rivalen

Clint Vens
| 0 reacties
? Poppetjes aan het dansen tijdens de vrouwelijke Clasico: Scheidsrechter staakt wedstrijd na relletjes tussen beide rivalen
Foto: © photonews

De vrouwelijke Clasico vond vrijdagavond plaats in Luik tussen Standard en Anderlecht. De match werd stilgelegd door de scheidsrechter door relletjes tussen de Ultra-supporters van beide rivalen.

We hebben vernomen dat de wedstrijd tussen Standard en Anderlecht in de Super League  is onderbroken naar aanleiding van enkele relletjes tussen beide supporterskampen. 

De dames van Anderlecht stonden 0-1 voor toen de scheidsrechter vijf minuten voor affluiten besloot om de wedstrijd stil te leggen door de confrontatie tussen Ultrasupporters van Anderlecht en Standard. 

Een supportersbus van Anderlecht was afgekomen naar deze match en lieten van zich horen met onder meer luidkeels gezang en bengaals vuur. Een 30 à 40-tal Standardhooligans stormde echter vijf minuten voor tijd de tribunes op en gooide met stoelen en materiaal die ze vonden. De hooligans waren vermomd met cagoules en sjaals.

Iedereen vluchtte weg in paniek naar het tweede veld. Er werd gevochten en met voetzoekers gegooid. De wedstrijd werd uiteindelijk gestaakt en de speelsters van beide elftallen maakten zich dan ook zo snel mogeljik uit de voeten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties