Charlotte Cranshoff over haar avonturen bij Standard: "Me de keuze zeker nog niet beklaagd"

Charlotte Cranshoff over haar avonturen bij Standard: "Me de keuze zeker nog niet beklaagd"
Foto: © photonews

Charlotte Cranshoff koos enkele jaren geleden voor het project van Standard. Daar leerde ze de voorbije jaren heel wat bij, ondertussen hoort ze er al tot de meest ervaren speelsters.

"Ik heb me mijn keuze van drie seizoenen geleden nog niet beklaagd in ieder geval", aldus Cranshoff in gesprek met Voetbalkrant.com. "Het is een professionele omgeving en ik leerde er de voorbije jaren heel veel bij."

Combinatie met werk niet altijd even evident

"We werken er ook met een fysical coach en trainen vier keer per week twee uur", is de speelster van Standard duidelijk. 

"Ook al is de combinatie met mijn werk als accountmanager niet altijd even evident, omdat ik ook nog in Leuven woon en dus vaak een eindje moet rijden voor de training in Luik, is het wel zeer interessant om voor Standard te spelen."

Werkpunt

Bij Standard is ze een leidersfiguur: "We zitten met veel jonge speelsters. In het eerste jaar hadden we nog onder meer Aline Zeler en Imke Courtois in de kern zitten, nu ben ik er een van de ouderen. Jongeren ondersteunen is nu ook een rol voor mij, want er zit heel wat talent in de groep", klinkt het.

Of ze nog een werkpunt heeft? "Zeker, het voornaamste is misschien wel mijn scorend vermogen. Ik ben niet echt een afwerker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties