"Veel mensen zijn eenzaam": Uniek gebaar, Oranje Leeuwin maakt er een onvergetelijke kerstavond van

Redactie
| 0 reacties
"Veel mensen zijn eenzaam": Uniek gebaar, Oranje Leeuwin maakt er een onvergetelijke kerstavond van
Foto: © photonews

Mandy Van Den Berg verzamelde heel wat caps voor de Oranje Leeuwinnen en won er ook de Europese titel mee. Ze heeft echter ook het hart meer dan op de juiste plaats.

De speelster van de Oranje Leeuwinnen en Valencia is terug thuis voor de eindejaarsperiode en doet iets speciaal op kerstavond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? Lieve Instagram vrienden, Ieder jaar mag en kan ik kerst vieren met mijn familie en vrienden. Niet voor iedereen is kerst een gezellige tijd, veel mensen zijn eenzaam. Graag organiseren wij thuis een kerstdiner voor mensen die met kerst alleen zijn. Op kerstavond, eten, drinken, muziek, gezelligheid, delen van verhalen en het bovenal heel fijn hebben met elkaar. ? Niets is verplicht, alles mag. Wij zijn groot voorstander van delen en iets voor een ander doen, dus zouden we het heel mooi vinden als op deze eenvoudige manier de kerst voor net iets meer mensen een warme tijd wordt. ?? Kent u iemand in omgeving Westland die (met kerst) eenzaam is, (jong of oud) en graag bij ons thuis zou willen aanschuiven voor een fijne avond tijdens het kerstdiner, stuur mij dan een privé bericht. Veel liefs, Mandy ❤️? P.s. Delen mag en wordt zeer gewaardeerd!

Een bericht gedeeld door Mandy van den Berg (@mandyvdberg4) op

Ze zal namelijk een kerstdiner organiseren voor alle eenzamen of mensen die het nodig hebben bij haar ouders thuis in Westland.

De hele dag zal de aanvoerder van de Oranje Leeuwinnen in de keuken staan om zélf een topmaal voor te bereiden voor de minderbedeelden. Prachtig! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws