Anderlecht wint de topper bij Gent, wat gebeurde er nog in de Super League?

In de Super League stonden op vrijdag drie boeiende wedstrijden op het programma. En dus was het uitkijken naar wie de winnaar van het weekend zou gaan worden.

In de topper tussen Gent en Anderlecht kwamen de bezoekers al na anderhalve minuut op voorsprong via Laura Deloose, meteen ook de ruststand.

Na de pauze deden de Buffalo's iets terug via Amber Maximus, maar enkele minuten later werd het al 1-2 via Van Gorp en Vanhamel deed de boeken helemaal dicht. Paars-wit doet een heel goede zaak in de stand.

Genk wint vlot

KRC Genk haalde het in eigen huis al bij al makkelijk tegen de puntenloze hekkensluiter Heist. Janne Geers maakte er twee, Liv Aerts ook.

Verder wisten ook Vanschoenwinkel, Guns en Appermont de netten bol te zetten voor een knappe 7-0 overwinning. Standard won bij OH Leuven: 1-4.