? Odjidja, Derijck en Dejaegere doen oproep voor clash tussen Gent Ladies en Anderlecht

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
? Odjidja, Derijck en Dejaegere doen oproep voor clash tussen Gent Ladies en Anderlecht

De KAA Gent Ladies maken zich stilaan op voor een absoluut topduel in de Beker van België. En er is heel veel interesse ...

De KAA Gent Ladies nemen het op zondag 24 maart in de Beker van België om 15 uur op tegen RSC Anderlecht in het PGB-stadion in Oostakker.

Die wedstrijd in de kwartfinales van de Beker van België had normaliter in januari al moeten worden gespeeld, maar ging toen niet door vanwege de sneeuwval, maar zal nu dus plaatsvinden.

Ook diverse spelers van de mannenploeg tekenen present. Zij kondigden dat ook alvast aan in een bericht via de sociale media: 

Voorverkoop

Er zijn ondertussen al meer dan 500 tickets besteld in voorverkoop, er wordt ook uitgegaan van een vol huis tegen paars-wit.

Tickets kunnen worden besteld via de site, of via mail of telefoon (Dominique.Reyns@kaagentladies.be of 0477 50 61 42) aan 8 euro per stuk voor volwassen en 4 euro voor toeschouwers tussen 6 en 16 jaar oud. Speelsters van beide clubs mogen gratis binnen, maar moeten ook bestellen. 

Voor de wedstrijd is er mogelijkheid tot lunchen, zoals steeds aan 18 € per persoon. Op het menu voor aanvang van de wedstrijd staat:

- biefstuk met warme sausjes;
- scampi’s in zacht duivelsausje;

dit alles vergezeld van rauwe groentenkrans en frieten

Uitzonderlijk voor deze middag zijn ook balletjes in tomatensaus à volonté te verkrijgen, zowel voor volwassenen als kinderen aan de prijs van 13 EURO per persoon.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws