Vier halve finalisten van Champions League zijn bekend, Martens bezorgde Barça al vroeg zekerheid

Sander Di Monaco
| 0 reacties
Vier halve finalisten van Champions League zijn bekend, Martens bezorgde Barça al vroeg zekerheid
Foto: © photonews

Vanavond werden de terugwedstrijden van de kwartfinales in de Champions League afgewerkt. Twee teams waren eerder deze avond al geplaatst voor de halve finales: Olympique Lyon en FC Barcelona. Chelsea en Bayern München pakten de overige twee plekjes in de halve finales.

FC Barcelona won de return tegen het Noorse LSK Kvinner met 1-0 en dat was na de 3-0 zege in de thuiswedstrijd ruim voldoende voor een plaats bij de laatste vier. De Nederlandse Lieke Martens (foto) was belangrijk voor Barça, want de Nederlandse maakte al na zeven minuten de enige goal van de wedstrijd. 

Olympique Lyon ging winnen met 2-4 bij VfL Wolfsburg en ook de Fransen hadden de basis voor de volgende ronde al in de thuiswedstrijd gelegd. In Lyon was Olympique eerder al met 2-1 te sterk.

Paris Saint-Germain verlaat het kampioenenbal met een 2-1 thuiswinst tegen Chelsea. De Engelse club won in de heenwedstrijd met 2-0 van de Franse hoofdstedelingen en stoot zo door naar de halve finales.

Bayern München was al vroeg in de wedstrijd zo goed als zeker van een plaats in de halve finales. Met een ruime 3-0 tussenstand tegen Slavia Praag bij rust mochten de Duitsers dit niet meer uit handen geven, en dat deden ze ook niet. Ze wonnen uiteindelijk nog met 5-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties