Zwitserland klopt Polen, dat zo uitgeschakeld is (en dinsdag tegen de Flames speelt)

De Belgian Red Flames U19 pakten al 4 op 6 in hun EK-kwalificatieronde, ondertussen werd ook de tweede wedstrijd in de groep gespeeld.

De Zwitsers haalden het daarin van Polen, al kwamen die Polen tien minuten voor het einde van de eerste helft wel 0-1 voor in Tubeke.

Het doelpunt van Tylak werd voor de rust echter al ongedaan gemaakt via Zaugg, snel na de pauze maakte Gut er 2-1 van.

Bij die score bleef het ook, waardoor Polen zich al zeker niet meer kan kwalificeren voor de volgende ronde. Dinsdag spelen ze hun laatste wedstrijd tegen de Belgian Red Flames.