KAA Gent Ladies kropen uit het dal met klinkende zege in Beker: "Boost richting play-offs"

KAA Gent Ladies kropen uit het dal met klinkende zege in Beker: "Boost richting play-offs"
Foto: © Louis Evrard

De KAA Gent Ladies pakten niet voor het eerst de voorbije jaren uit met een klein stuntje door RSC Anderlecht te kloppen in de Beker van België. En dus rest de vraag: wat geeft dit qua boost richting de play-offs?

Bij RSC Anderlecht blijven ze erin geloven en zetten ze nu alles op de competitie, waarin ze toch nog steeds - zelfs na halvering van de punten - een riante voorsprong bij elkaar hebben gevoetbald. En de Gentenaars?

"Dit geeft natuurlijk wel een lekker gevoel", beseft Amber Maximus. "Daardoor kunnen we nu na mindere weken met een goede flow naar de play-offs. Als we al onze wedstrijden winnen, dan is het nog mogelijk om de titel te pakken. Maar we gaan nu eerst even genieten van de winst in de bekermatch."

Boost richting play-offs

Gent won in 2017 de bekerfinale van Anderlecht, vorig jaar schakelde het paars-wit ook al uit in de kwartfinales. Daarmee is het nu 3 op 3 in de Beker: "Het is een beloning voor het harde werk", beseft ook coach Dave Mattheus.

"Dit zal zeker een serieuze boost geven voor de rest van het seizoen. Nu moeten we verder werken om al onze doelen te bereiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties