Gent Ladies kijken uit naar bekerfinale en roemen de supporters: "Zij kunnen ons vooruit stuwen"

Gent Ladies kijken uit naar bekerfinale en roemen de supporters: "Zij kunnen ons vooruit stuwen"
Foto: © SusSips

De KAA Gent Ladies willen er het beste van maken in de bekerfinale en rekenen daartoe ook op de steun van de fans. Die waren er de voorbije rondes telkens vol tegenaan gegaan.

In de kwartfinales tegen Anderlecht waren de fans van KAA Gent massaal op post in Oostakker, voor de halve finale tegen Woluwe deden ze dat nog eens dunnetjes over en ook voor de finale in Denderleeuw willen ze in grote getale langskomen.

"Ik ben heel blij dat de fans ons blijven steunen. Laat ons hopen dat ze er ook in Dender een enorme sfeer kunnen van maken. Dat kan ons zeker helpen in die wedstrijd, zoals ons dat ook in onze vorige bekerfinale heeft gedaan", verwees coach Dave Mattheus naar de bekerfinale van 2017 in Mechelen tegen Anderlecht.

Heel blij

"Ik was heel blij dat er veel supporters waren en ik hoop oprecht dat ze ook allemaal naar Denderleeuw komen om ons te steunen voor de finale. Ik hoop op een soort van thuismatch, ik kijk er naar uit", was ook Lenie Onzia tevreden.

En Tine Schryvers kijkt ook al uit naar de bekerfinale: "De bekerfinale? Dat gaat plezant worden. Iedereen heeft er zin in, het was heel plezant met de harde kern in de halve finale en het zal in de finale niet anders worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties