Coach en kapitein reageren na bekerzege KAA Gent Ladies: "Droom er al een paar jaar van" en "Door de pijn heen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Denderleeuw
| 0 reacties
Coach en kapitein reageren na bekerzege KAA Gent Ladies: "Droom er al een paar jaar van" en "Door de pijn heen"
Foto: © photonews

De KAA Gent Ladies mogen zich voor de tweede keer in drie seizoenen bekerwinnaar noemen. En dus waren coach en speelsters uiteraard in de wolken. "Of er nu een feestje zal volgen?"

Marie Minnaert sprak al over een kippenvelmoment (lees er hier nog eens meer over), maar ze was lang niet de enige die enorm tevreden was met de bekerwinst van de KAA Gent Ladies. "We gaan een hele mooie avond tegemoet. Twee keer de beker winnen in drie jaar, dat is zeker niet slecht", aldus coach Dave Mattheus.

"Dit is heel mooi voor de spelersgroep en voor de staf. We mogen fier zijn op dit resultaat en moeten zeker ook de supporters danken. Dankzij hen kunnen we toch nog wat meer. Twee jaar geleden waren ze er met velen bij in Mechelen, nu opnieuw. Dat is de max voor de speelsters ook."

Droom

"Ik denk dat we nu wel mogen vieren. We hebben er een heel jaar enorm hard voor gewerkt en de ontlading is nu wel enorm. Dan mag dat zeker wel eens om te vieren. Zeker omdat we eindelijk ons zwarte beest eens kloppen", vulde ook Silke Vanwynsberghe aan.

"Persoonlijk droom ik er al een paar jaar van om deze Beker in de lucht te kunnen steken. Het was nog afwachten met mijn voetblessure of ik zou kunnen spelen, maar voor dit soort matchen speel je wel al eens door de pijn heen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties