Marie Minnaert kopt Buffalo's mee naar bekerwinst: "Kippenvel"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Denderleeuw
| 0 reacties
Marie Minnaert kopt Buffalo's mee naar bekerwinst: "Kippenvel"
Foto: © photonews

De KAA Gent Ladies hebben hun tweede beker in drie seizoenen te strikken. Tegen Standard pakten ze uit met een knappe overwinning: 2-0. Marie Minnaert opende de score en was achteraf dolgelukkig.

Marie Minnaert scoorde de 1-0 tegen Standard, al ging het licht daarna even uit: "Ik botste net na het scoren van het doelpunt, dus ik wist eventjes van niets meer. Maar de vreugde was er niet minder om", was de middenveldster van de KAA Gent Ladies er niet minder enthousiast om.

Kippenvel

"Het is een ongelooflijk gevoel, zeker met al die supporters erbij. Het was echt een zalig gevoel, al is het belangrijkste natuurlijk om de Beker gewoon te pakken. Een topmatch was het niet, maar zo'n matchen moet je gewoon winnen."

Op het einde van de match kreeg Minnaert nog een applausvervanging: "Dat was even kippenvel, echt geweldig. De supporters staan enorm achter ons, ze geven ons een extra boost. Hopelijk blijven ze nu ook komen, ook naar de competitiewedstrijden. Al die mensen die er speciaal voor ons zijn? Dat geeft onbewust nog een extra gevoel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties