Tegenstanders vrouwenploegen OH Leuven geven forfait, creatieve oplossing zorgt alsnog voor leuke avond aan Den Dreef

Tegenstanders vrouwenploegen OH Leuven geven forfait, creatieve oplossing zorgt alsnog voor leuke avond aan Den Dreef
Foto: © Michael Teulings

Het moest een galadag worden voor de vrouwen van OH Leuven aan Den Dreef, maar de tegenstanders stuurden tot twee keer toe hun kat. En dus zochten en vonden ze een leuke oplossing om er alsnog een spetterende avond van te maken.

De A-ploeg had normaal gezien tegen Heist zijn laatste wedstrijd van het seizoen moeten afwerken aan Den Dreef, maar de bezoekers gaven uiteindelijk forfait (lees er HIER nog eens meer over).

De B-ploeg dan maar? Die hadden de titel al binnen en mochten aan Den Dreef een galawedstrijd afwerken tegen Couvin-Mariembourg. Maar: ook hier stuurden de bezoekers hun kat.

En dus besloten de speelsters dan maar onderling een wedstrijdje te spelen, want de accomodatie was toch besproken (en het feestje achteraf met Zohra ook). 

Niet iedereen had voetbalgerief mee, maar met de nodige hand- en spandiensten en ook nog wat gastspeelsters die per toeval op het evenement aanwezig waren, werd het alsnog een leuke wedstrijd en dito avond in Leuven. De supporters kregen uiteindelijk vijf goals te zien (4-1), al was het vooral het voetbal dat won.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties