Afscheid van Aline Zeler, maar ook manier om te zien wat Red Flames kunnen tegen WK-ganger Thailand

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Afscheid van Aline Zeler, maar ook manier om te zien wat Red Flames kunnen tegen WK-ganger Thailand
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames nemen het om 15.30 uur in een oefeninterland op tegen WK-ganger Thailand. Een leuk moment om de vakantie in te zetten, te genieten van het goede weer en afscheid te nemen van Aline Zeler.

De wedstrijd staat uiteraard in het teken van recordinternational Aline Zeler, die afscheid neemt van het voetbal en heel wat meemaakte doorheen de jaren. Zij zal dan ook een passend eerbetoon krijgen tegen Thailand.

Maar er moet ook gevoetbald worden: "Het is een mooi moment om ons te meten met een team dat naar het WK mag", weet Julie Biesmans. "We speelden op de Cyprus Cup al eens tegen Nigeria in maart, nu mogen we tegen Thailand spelen."

Nog tickets

"Het is een ideaal moment om te zien hoever we staan én een extra motivatie om de komende jaren ons wél zelf ook te plaatsen voor een EK en een WK", aldus nog de middenveldster van de Belgian Red Flames. 

Het stadion gaat open om 14 uur, dus het is wenselijk om zeker op tijd af te zakken naar het stadion. Tickets kunnen nog steeds worden gekocht aan 8 euro per stuk - of u knipt een vrijkaart uit de krant natuurlijk, want er werden er duizenden weggegeven.

Meer nieuws

Meer nieuws