🎥 Coucke, Kompany & co komen naar vrouwen (en prachtgoals!) kijken: "Toont dat ze in ons geloven"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Anderlecht
| 0 reacties
🎥 Coucke, Kompany & co komen naar vrouwen (en prachtgoals!) kijken: "Toont dat ze in ons geloven"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht is begonnen met een knappe zege tegen PAOK Saloniki in de Champions League. Onder het goedziend oog van onder meer Vincent Kompany en Marc Coucke.

Vincent Kompany, Marc Coucke, Thomas Didillon en nog enkele andere notabelen kwamen kijken naar het treffen tussen RSC Anderlecht en PAOK Saloniki in het Lotto Park.

Zij zagen vijf Brusselse doelpunten, waaronder ook enkele mooie - zeker de 4-0 van Laura Rus en de 5-0 van Tine De Caigny mochten er zijn.

De aanwezigheid van Kompany en co deed ook deugd voor de vrouwen die in het Lotto Park speelden: "We zijn blij dat we hier mogen spelen van Anderlecht, net zoals we blij zijn dat Kompany hier is", aldus Tine De Caigny - goed voor een hattrick.

"Het toont dat ze achter ons staan, dat ze voor ons supporteren. Dat doet zeker iets, ze geloven in ons", aldus de goalgetter van dienst. Ook kapitein Laura De Neve was blij met de steun van paars-wit: "Het is heel mooi dat we in het Lotto Park mogen spelen, met de steun van de twaalfde man willen we zover mogelijk raken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties