Patrick Wachel tevreden na 5-0 Anderlecht tegen PAOK, maar coach zag ook werkpuntjes
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Anderlecht
| 0 reacties
Patrick Wachel tevreden na 5-0 Anderlecht tegen PAOK, maar coach zag ook werkpuntjes
Foto: © photonews

RSC Anderlecht won met 5-0 van PAOK Saloniki en is zo goed begonnen aan zijn avontuur in de Champions League. Toch zijn er ook nog werkpunten, beseft coach Patrick Wachel.

"Of het een verwachte overwinning was? Neen, niet echt. PAOK heeft een sterke ploeg en een betere coëfficiënt dan ons, dus ik had misschien wel wat meer tegenstand verwacht van de Grieken", was coach Patrick Wachel eerlijk.

Scharniermomenten

"In de eerste helft was onze balcirculatie goed, maar veel te traag. We waren ook te weinig killer voor doel, dus daar was ik een beetje teleurgesteld over bij de rust, al was het ook niet makkelijk tegen een ploeg dat met elf vrouwen ging verdedigen."

Paars-wit maakte wel goals op het goede moment: "Het doelpunt vlak voor rust was wel een serieuze opsteker voor het moreel, het doelpunt vlak na rust zorgde voor meer openheid. Zo kwamen er nog meer kansen en scoorden we nog vijf keer in totaal, met ook nog een paar afgekeurde goals. Al bij al is dit een goede start, al was 1-0 voor mij ook goed ... als we zaterdag dan ook winnen van Kvinner."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties