RSC Anderlecht gaat niet rekenen tegen Kvinner: "We winnen al drie seizoenen lang heel veel, dus hebben maar één ambitie"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
RSC Anderlecht gaat niet rekenen tegen Kvinner: "We winnen al drie seizoenen lang heel veel, dus hebben maar één ambitie"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht won zijn eerste wedstrijd in de Champions League voor vrouwen met 5-0 van PAOK Saloniki. En dus is de vraag wat het gaat geven tegen topfavoriet LSK Kvinner. Kan en mag er gerekend worden?

Kvinner won op speeldag 1 van Linfield met 'amper' 4-0 en de Noord-Ieren zouden mogelijk wel eens het zwakke zusje van de groep kunnen zijn.

Als RSC Anderlecht de Noren op een gelijkspel zou kunnen houden in het Lotto Park, kunnen ze het daarna op doelsaldo tegen Linfield mogelijk afmaken.

Op voorhand rekenen is zeer moeilijk

"Alles is sowieso beter dan verliezen, we weten dat we zeker niet mogen verliezen", beseft ook Tine De Caigny. "Maar we gaan toch gewoon opnieuw voor de overwinning. Het zal een stevigere wedstrijd worden, het tempo zal hoger liggen, maar als we ons eigen spel spelen, moet het kunnen."

Ook coach Wachel wil niet rekenen op een gelijkspel: "Op voorhand rekenen is zeer moeilijk en we zijn simpelweg heel ambitieus. We winnen al drie seizoenen heel veel wedstrijden en dus gaan we ook nu om te winnen. Als het na een mooie match 4-4 zou zijn, kunnen we daar misschien tevreden mee zijn, maar op dit moment hebben we maar 1 doel: de drie punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties