Reactie Club Brugge vrouwen ondanks nederlaag niet ontevreden: "80 minuten evenknie van Anderlecht" en "Als de ref de penalty fluit ..."

Club Brugge vrouwen ondanks nederlaag niet ontevreden: "80 minuten evenknie van Anderlecht" en "Als de ref de penalty fluit ..."
Foto: © photonews

De vrouwen van Club Brugge gingen in eigen huis onderuit in hun eerste wedstrijd in de Super League. Tegen Anderlecht werd het 1-4, maar ontevreden waren ze bij blauw-zwart niet.

"De uitslag is misschien een beetje overdreven. Tachtig minuten lang waren we de evenknie van Anderlecht, de laatste twee doelpunten kwamen er omdat we wat meer risico's namen", aldus Isabelle Iliano in een reactie na de wedstrijd.

Consequentie

"We knokken er echt 100% voor, van de eerste tot de laatste minuut. Daarom dat we er ook na de 0-2 bleven in geloven en zo ook de aansluitingstreffer maakten. En als de ref dan misschien iets consequenter is, dan krijgen we een strafschop en de kans op de gelijkmaker."

Een gevoel dat ook bij coach Leo Van Der Elst leefde: "Ik ben trots op mijn meisjes, want ze hebben er echt een hele wedstrijd voor geknokt. De 1-4 is een vertekenend beeld een beetje, de laatste twee doelpunten neem ik ook op mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties