Isabelle Iliano legt haar overstap van KAA Gent Ladies naar Club Brugge uit

Isabelle Iliano legt haar overstap van KAA Gent Ladies naar Club Brugge uit
Foto: © photonews

Isabelle Iliano maakte deze zomer de overstap van de KAA Gent Ladies naar Club Brugge vrouwen. Ze legt uit waarom ze de overstap heeft gemaakt én wat haar ambities zijn de komende maanden en jaren.

"De sterkte van ons team is dat iedereen er altijd voor de volle 100% zal voor blijven gaan en in blijven geloven. We gaan er elke match voor de volle 200% tegenaan, dat is ook ons devies", aldus Iliano - die blij is met haar overstap naar de Club Brugge Vrouwen.

"Het was voor mij na zes jaar bij Gent tijd voor een nieuwe stap. Ik was mijn plezier in het voetbal een beetje kwijtgeraakt en dat heb ik hier in Brugge meteen teruggevonden. Er zijn geen kliekjes hier in Brugge, iedereen werkt met een kern van 23 samen in een erg familiale club."

Wil me elke week opnieuw gewoon smijten

Ook het contact met Leo Van Der Elst is prima: "De coach heeft een mooi project voorgelegd en ik was daar meteen helemaal in mee. We gaan nog veel stappen zetten in de Super League. Als we die ploeg samen kunnen houden, dan gaan we nog mooie dingen laten zien."

"Ik wil een mooi seizoen draaien bij Club Brugge en zover mogelijk raken en me zo misschien opnieuw wat in de kijker spelen voor de nationale ploeg. We zien wel hoever we uitkomen, ik zal me elke week gewoon smijten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties