Silke Demeyere scoort, wat deden de andere Flames op zondag?

Ook op zondag kwamen opnieuw heel wat Red Flames in actie in het buitenland. Wat ze precies allemaal deden? Dat gieten wij voor u in een overzicht.

Engeland

In Engeland speelde Manchester City de topper op bezoek bij Arsenal. Tessa Wullaert begon in de basis en werd op het uur vervangen. Vivianne Miedema had vlak voor rust het enige doelpunt van de wedstrijd gemaakt.

Ook Bristol City (Yana Daniëls vervangen na 69 minuten) kon niet winnen: het verloor in eigen huis met 1-2 van Tottenham Hotspur.

Italië

Davina Philtjens viel in voor Fiorentina tijdens de Supercup tegen landskampioen Juventus. Het werd een 2-0 nederlaag voor La Viola.

Frankrijk

Silke Demeyere speelde met Lille in de Ligue 2 tegen Amiens. De Belgische scoorde in de 2-0 overwinning, goed voor 14 op 21 voor de ploeg uit Rijsel.