Aalst gaat door op elan, Gent haalt hamer boven in eerste nationale vrouwen

Redactie
| 0 reacties
Aalst gaat door op elan, Gent haalt hamer boven in eerste nationale vrouwen

Ook op zaterdag werd er naar hartenlust gevoetbald in de eerste nationale van het vrouwenvoetbal. En dat leverde boeiende resultaten op.

Eendracht Aalst blijft als een tierelier door de competitie heen gaan en won nu ook in eigen huis makkelijk van KV Mechelen.

Veel doelpunten

Raekelboom scoorde twee keer tegen Malinwa, ook Van De Keere, Van Ackere en De Smedt wisten de netten te doen trillen.

De KAA Gent Ladies wonnen dan weer met 10-0, terwijl ook Kontich, Moldavo en Standard onder meer wonnen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e Klasse

Nieuwste reacties

Forever282#lokerenmagnietdood# Forever282#lokerenmagnietdood# over 16e landstitel is een feit voor Club Brugge: "Niet de mooiste, wel een verdiende" & "Dit was dé kans om de dubbel te pakken" Forever282#lokerenmagnietdood# Forever282#lokerenmagnietdood# over Tom De Sutter heeft belangrijke beslissing genomen: "Papa heeft besloten om te stoppen met voetballen" Voetballiefhebber Voetballiefhebber over OHL reageert op de aanbeveling van de Pro League en op de eventuele promotie naar 1A, bij Waasland-Beveren nog geen reactie Forever282#lokerenmagnietdood# Forever282#lokerenmagnietdood# over BREAKING: Raad van bestuur van de Pro League is duidelijk: "Competitie in 1A met onmiddellijke ingang stopzetten en waarschijnlijk ook geen bekerfinale" Naughtius Maximus   Naughtius Maximus over Oostende sportief gered en pleit bij Licentiecommissie om verwevenheid Coucke te onderzoeken VK heeft me buitengepest-adieu VK heeft me buitengepest-adieu over Pro League geeft motivatie bij hun beslissing: "Bijkomende druk op hulp- en ordediensten vermijden, geen duidelijkheid wanneer we zouden spelen..." Jens Kalken Jens Kalken over Nog heel wat clubs die technische werkloosheid gaan inroepen? Drie maanden zonder inkomsten kunnen maar bitter weinig clubs overbruggen met huidige loonlast Gewoon Kris Gewoon Kris over Verschueren vroeg Johan Boskamp om terug te keren, maar... "Toen ik zei dat ik Coucke wou spreken dat hij niet in de kleedkamer moest komen, heb ik niets meer gehoord" RAFC - halve finale en POI RAFC - halve finale en POI over De 'Bronzen Duivels' uit 2015: Debuut in Bundesliga op zijn 17e en einde contract in juni: een buitenkans voor een Belgische club? Lommelaar Lommelaar over Geen geld en... geen spelers meer! Maar liefst 16 (!) spelers gaan Oostende verlaten Kantine