Speelsters gezocht? Inschrijvers voor een toernooitje? Wij helpen jullie!

Redactie
| 0 reacties
Speelsters gezocht? Inschrijvers voor een toernooitje? Wij helpen jullie!
Foto: © Photonews

De voorbije weken kregen we plots een spervuur aan verzoeken. Wij lijsten graag voor u op welke teams nog een speelster, trainer of afgevaardigde zoeken. Zo kunnen speelsters die interesse hebben een ploeg in hun buurt vinden.

Egem:

"Door werkomstandigheden moet de trainer van onze 2de nationale damesploeg helaas afhaken. Bijgevolg is Dvk Egem op zoek naar een nieuwe trainer."

Kandidaten mogen zich melden via dvkegem@telenet.be of 0476 01 40 39.

Daknam:

Ternat:

Ternat zoekt nog 1 damesploeg voor hun halvedag-toernooi op 15 augustus 2019. Contacteer Marijke Dehertog: 

0478 71 54 20

Boechout:

Halle-Gooik:

Kennismakingstraining FP Halle-Gooik Girls

voor geïnteresseerde nieuwe speelsters (vanaf 6 jaar)

Futsal voor de fun of in combinatie met jouw veldploeg (slechts 1 keer per week)

• Wanneer? Zondag 18 augustus van 14.30 tot 15.30 uur

• Waar? Sportcomplex De Bres, Monseigneur Senciestraat 13, 1500 Halle

• Kostprijs? Gratis

INFO

- Mail: walravens.wim@skynet.be

- GSM: 0477/418.176.

Ternat:

Wegens het onverwacht wegvallen van één van de keepsters is FC Dames Ternat dringend op zoek naar een keepster (+13j) voor onze dames/beloftenploegen in Brabant P2, P3 of Recreatief.

Informatie via secretariaat@fcdamesternat.be of Marijke Dehertog 0478 71 54 20

Koekelare:

VV Koekelare organiseert op 3 augustus 2019 zijn tweede toernooi. Dat wordt 11 tegen 11 gespeeld volgens de regels van de KBVB.

Inschrijven kan tot 15 juli per email naar: davidvanheste81@hotmail.com
Inlichtingen te bekomen op het nummer 0476/287842     

Elene-Grotenberge:

De damesvoetbalploeg van Eendracht Elene-Grotenberge (3e provinciale Oost-Vlaanderen) is dringend op zoek naar nieuwe speelsters.

Voel jij je geroepen om onze jonge, enthousiaste spelersgroep te komen versterken? Of heb je vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen:

Via mail (dave8@hotmail.com)  of Via tel (Dave Dubelloy 0474/22.25.70)

Edegem:

OSTAN (Edegem) zoekt gemotiveerde speelsters met ervaring én een trainer!

Wij zijn een waanzinnig toffe damesploeg, die veel plezier beleven op en naast het veld.

Onder het motto "hoe meer zielen, hoe meer vreugde" zijn we op zoek naar extra versterking voor volgend seizoen.

We zoeken :

  • gemotiveerde speelsters, met ervaring (<14 jaar tot ...)
  • een trainer (om alles in goede banen te leiden) 

Contact opnemen kan via:   sophiestevens@hotmail.com

Edegem/Wilrijk:

Genk: 

FULL Genk (Futsal Unitel Los Leones GENK) is nog op zoek naar gemotiveerde speelsters en een trainer.

Contactpersoon:  Vladi Manganiello (0478 64 67 43)

Brugge:

De Cerkelladies -2de prov. West.Vl. zijn dus DRINGEND op zoek naar een trainer liefst met minstens getuigschrift C. Trainingen op woensdag en vrijdag om.19u15 tot 20u45, wedstrijd op zondagnamiddag.

Interesse? Mail naar cerkelladiesbrugge@telenet.be

Kessel-Lo:

Zelzate:

De club zoekt ook nog naar speelsters vanaf 15 jaar. 

Wetteren:

Ondanks de jongensachtige naam werkt KFC Edeboys al verschillende jaren met gemengde ploegen. De jeugdploegen tellen verschillende voetballende meisjes. Voor het seizoen 2019-2020 is de U15-ploeg op zoek naar jongens en meisjes met voetbalervaring. Meisjes (2004, 2005 en 2006) en jongens (2005, 2006) zijn welkom in een familiale club waar plezier voorop staat.

Heb je zin om kennis te maken met KFC Edeboys? Neem dan contact op met Stijn Vandeplas (leenenstijn@telenet.be, 0498 498 430) en Paul-Pieter Raman (paulpieter.raman@hotmail.com, 0476 991 296).

Tienen:

De club organiseert op 29 juni ook een "Eva's Outdoor Grastornooi voor dames- en herenploegen"

Berendrecht:

Hombeek:

Netezonen:

Egem:

Zonnebeke:

Gent: 

Op 15 juni is er Het Goede Doel Tornooi 2019: Voedselondersteuning Gent (VOG) in Wondelgem. Meer informatie op het FB-evenement

Sint-Joris:

"Speelsters gezocht om ons damesteam in Sint - Joris uit te breiden! Ben jij een enthousiast meisje/dame ouder dan 14 jaar? Heb je zin om te voetballen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of competitie? Dan zijn wij naar jou op zoek! Wij zijn een damesploeg die volop gaat voor de best mogelijke combinatie van sport, spel en plezier. Heb je veel of weinig ervaring, je bent welkom om onze ploeg te versterken!"

Machelen:

Elzestraat:

Red Girls zoeken nog versterking!! Sportieve dames vanaf 13 jaar zijn welkom.

Kom zeker eens langs op een training, dinsdag en donderdag van 18u tot 19u30 bij RB Elzestraat (Sint Katelijne Waver) of stuur een bericht naar RBredgirls@gmail.com

Merelbeke:

Kortrijk:

Op woensdag 1 mei 2019 organiseren DVKORTRIJK en KVKORTRIJK voor de 3de maal de Kortrijkse Girlscup! Voor ploegen U11, U13 en U16 van alle niveaus.

"Willen jullie meedelen aan dit tornooi, neem dan vlug contact op met tornooien@kvk.be!"

Kortenaken:

Merelbeke:

Op 15/08 (feestdag) organiseert SK Merelbeke een vrouwentornooi en ze zoeken nog inschrijvende ploegjes.

Je hoeft niet aangesloten te zijn bij de Belgische voetbalbond. Deelname: €60 inclusief €20 borg

Info & inschrijven per mail: skmladies@telenet.be

Halle-Gooik:

Futsalploeg FP Halle-Gooik Girls (Vlaams-Brabant) breidt hun U17 meisjes uit. Beleef fun in een leuke ploeg en verbeter jouw techniek! 1 of 2 gratis kennismakingstrainingen mogelijk.

Hoogstraten:

Westmalle:

Dutch Soccer School:

Elke zomer bezoeken jeugdvoetbalsters uit de USA Nederland. Naast elke dag trainen, spelen zij ook graag oefenwedstrijden tegen leeftijdsgenoten uit Nederland, België en/of Duitsland.

Dinsdag 24 juli, woensdag 25 juli, vrijdag 27 juli en zaterdag 28 juli worden nog oefenwedstrijden gezocht.

Het uit de USA afkomstige team is 1 week in Nederland. Wij komen graag bij uw vereniging op bezoek. Eventueel beschikken wij ook over een veld zodat u naar ons kunt komen! Het team verblijft in het Nederlandse Brabant!

Interesse? Reactie per mail aan: steef@dutchsoccerschool.com

Merelbeke:

"SK Merelbeke is op zoek naar toffe gemotiveerde dames om aan te treden bij hun ploeg! Ervaring niet vereist, we leren je het spelletje in een leuke groep wel aan!"

Verdere info bij trainer Kwinten Hosten 0496/075656 of Kwinten.hosten@telenet.be

Schilde:

Het KSK Footfestival gaat 9 juni door in Schilde. Meer informatie via het evenement op Facebook.

ST-Katelijne Waver:

OH Leuven:

OH Leuven is zich gevoelig aan het versterken, maar voor Jong OHL zijn ze wel nog op zoek naar een jonge talentvolle keepster.

Geïnteresseerden mogen een mailtje sturen naar maarten.timmermans@ohl.be

Barcelona:

Altijd al een toernooi willen spelen in het buitenland? Dit kan deze zomer in Barcelona, tijdens de Women’s International Summer Cup!

De International Summer Cup is een vrijetijds voetbaltoernooi dat bestaat uit drie hoofdelementen: reizen naar Barcelona, ??voetballen tegen teams uit Europa en feesten in de hipste nachtclubs van de metropool.

Het toernooi vindt plaats in het weekend van 21 en 22 juli en heeft een erg bijzonder locatie. Het sportcomplex ligt op de berg 'de Montjuic' in Barcelona, ??wat een prachtig uitzicht biedt over de stad en een unieke sfeer creëert tijdens het voetballen.

Kortom; een unieke mogelijkheid om met teamgenoten naar Barcelona te reizen en een onvergetelijke tijd te beleven, binnen en buiten het veld, met mensen die dezelfde passie delen.

Voor meer informatie, bezoek onze website: celebreak.eu/celebreak-international-women-cup/ of stuur een bericht naar brit@celebreak.eu

Lebbeke:

Lebbeke wil een vrouwenploeg beginnen. "Daarvoor zoeken we meisjes die interesse/motivatie hebben om mee te komen voetballen. De trainingen vallen op maandag en woensdag en de matchen zullen vrijdag of zaterdag zijn. We zoeken enkel meiden die zo gemotiveerd zijn en elke week willen/kunnen komen trainen en spelen op de match."

De Kempen:

KFC De Kempen Dames werft aan: "Ben jij een ervaren voetbalster of een enthousiaste nieuweling? Dan hebben we jou nodig om ons team te versterken! We trainen elke dinsdag en donderdag en wij spelen in Tweede provinciale." 

Egem:

Egem heeft met Isabelle Plaisier een trainster voor de eerste provinciale gevonden. Voor de jeugdreeksen worden wel nog speelsters gezocht.

Tongeren:

Genk:

KRC GENK LADIES, één van de toonaangevende clubs van het vrouwenvoetbal in België, zoekt wegens het groeiend aantal speelsters enthousiaste en gemotiveerde jeugdtrainers. Een diploma, maar ook ervaring is een belangrijk pluspunt.

De club werkt vanuit een goed georganiseerd en gestructureerd beleid aan een kwaliteitsvolle vorming met de nodige discipline waarbij plezier en opleiding boven resultaat staat. Door te spelen in reeksen tegen jongens worden de speelsters klaargestoomd om op middellange of lange termijn door te stromen naar de nationale afdelingen.

Interesse om je kandidaat te stellen als jeugdtrainer? Contacteer: info@ladiesgenk.be, 0472 99 02 65

Lennik:

Om onze Damesploeg nog verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar versterking voor het seizoen 2018-2019. Heb jij zin in een nieuwe sportieve uitdaging? Heb je plezier in een leuke pot voetbal?

Vanaf 14 jaar welkom! Voetbalervaring is geen must maar altijd een pluspunt - Op woensdag 2 mei 2018 is er een open training

Ben je sportief? Neem dan zeker contact om met damesploegkfclennik@hotmail.com of met coach Geert Buelens op 0485/11.95.46!

Netezonen:

Berchem:

Schilde:

Kontich:

KONTICH  DAMES ZOEKT SPEELSTERS VOOR HAAR PLOEGEN IN 1STE NATIONALE, 1STE PROVINCIALE ANTWERPEN, 4DE PROVINCIALE ANTWERPEN, U15 en U13 : MEISJES GEBOREN TUSSEN 2002 EN 2006

Voor meer info : Peter 0495/431511 of dames@kkontichfc.be

Brielen:

Ladies Brielen Sport is op zoek naar enkele speelsters om onze ploeg uit te breiden voor volgende seizoen. Neem contact op met Mirando Dewilde 0475/25.65.82 of dewilde.mirando@gmail.com

Beveren:

Bosdam Beveren wil opstarten met een meisjes elftal U13. Bedoeling is een volledig team van meisjes samen te stellen van het geboortejaar 2005-2006-2007 en deze competitie 8 tegen 8 te laten spelen in de jongenscategorie. Ook voor ons 2e elftal dat in 3e provinciale speelt zoeken we versterking, we zoeken meisjes met ervaring (leeftijd maakt niet uit).

Voetbalmeisjes die interesse hebben of meer info wensen gelieve contact op te nemen via: info@bosdam.be

Op woensdagen 21 en 28 maart organiseert de club bovendien twee "MEISJESVOETBALDAGEN". "Ben jij tussen de 6 en 13 jaar oud en hou je van voetballen? Speel je al bij een club of heb je nog nooit voetbal gespeeld? Wil je voetbal ontdekken.... en dat alleen met meisjes? Dan ben je van harte welkom op bovenvermelde data tussen 15u30 en 16u45, Lindenlaan 109a te Beveren Waas. Voor 20 maart kan je mailen naar het hierbovenvermelde adres.

Kortenaken:

Aalst:

SCEA Ladies-jeugd organiseert de 1ste Deyselcup Meisjesvoetbal. Op 26 mei 2018 is Den Deysel 'the place to be' voor meisjesvoetbalteams U11, U13 en U16. Want dan organiseren de SCEA Ladies hun eerste 'Deyselcup'.

Vraag alle informatie aan op ladies@eendracht-aalst.be. Op het zelfde mailadres kan je uw team inschrijven.

Dendermonde:

Beveren:

KSK Beveren is op zoek naar speelsters voor het damesteam. Alle dames vanaf 16 jaar zijn welkom om eens mee te komen trainen en de sfeer op te snuiven. Voor onze jeugdploeg zoeken we ook nog speelsters. Ben je gebeten door de voetbalmicrobe? Of kijk je uit naar een leuke en gezellige sfeer in een damesteam?

Neem dan snel contact met ons op via 0486/60/37/94 of tom.firstmusic@gmail.com

Mechelen:

K.S.C.MECHELEN U16 Zoeken meisjes van 11 tot 16 jaar.

Neem contact op met peter.lanciers@skynet.be

Lokeren:

De meisjesploeg U12b van FC Daknam in Lokeren zoekt nog een paar enthousiaste en sportieve meisjes geboren in 2005 of 2006 om het team te vervoegen. Zowel speelsters als keepsters zijn welkom. De trainingen gaan door op maandag- en woensdagavond.

Bij interesse, neem contact op via jeugd@fcdaknam.be

Herenthout:

KFC Herenthout (eerste provinciale) zoeken nog een keepster.

Grimbergen:

Voor bij de Dames zijn we op zoek naar een keeper en bijkomende speelsters.
Trainingen zijn op dinsdag en donderdag van 20u tot 21u30.

Ook bij de jeugd is er nog plaats bij U9, U11,U13 én U16 vrij.
U9 en U11 trainen op dinsdag en donderdag van 18u15 tot 19u30
U13 traint op maandag en woensdag van 18u15 tot 19u30.
U16 traint elke maandag van 18u15 tot 19u30 en énkel op woensdag van 16u30 tot 18u.

Opwijk:

Mazenzele Opwijk zoekt zowel voor de A-ploeg, B-ploeg en de U16 nog speelsters.

Geïnteresseerde dames en meisjes kunnen contact opnemen door een mailtje te sturen naar volgend emailadres: dames@eendrachtmazenzeleopwijk.be of kom gewoon eens langs op een training.

Nieuwpoort:

"Hallo, ligt je interesse bij voetbal? Ben je jonger dan 16 jaar? Woon je in de buurt van nieuwpoort?
Kom dan zeker eens langs zodat je de u16 dames kan versterken. Stuur gerust een berichtje naar Kelly Tyteca of Loki Ghewy."

Wuustwezel:

Naast 1ste nationale, 1ste en 2de provinciale schrijven we dit jaar 4de provinciale in. Heb je interesse of heb je vriendinnen om ons te komen versterken? Wij hebben voor ieders niveau een ploeg in competitie. Ook bij de meisjes bieden wij met twee ploegen (U16 en U13) competitie aan vanaf 10 jaar.

Contacteer ons via damesvoetbalwuustwezel@gmail.com

Hombeek:

Zennester Hombeek, Afdeling Dames: 3de provinciale A zoekt speelsters voor het aankomende seizoen.

Neem gerust contact op met onze trainer Kevin Van Den Eynde op 0475/499203

Tervuren:

K.V. Tervuren-Duisburg is nog op zoek naar gemotiveerde speelsters. Ervaring is niet vereist, liefst vanaf 16 jaar. Interesse ? Neem dan contact op via mai : dameskvtd@hotmail.com

Harelbeke:

Perk:

Flandria:

De dames van KFC flandria, zijn nog steeds op zoek naar een trainer voor komend seizoen. "We hebben van ons bestuur te horen gekregen dat wanneer we eind augustus geen trainer hebben, ze onze ploeg afschrijven", klinkt het onheilspellend. Wie helpt hen uit de nood? Contacteer Marlies Van Bouwel.

Lier:

De meisjes van Lierse zijn op zoek naar extra speelsters om de U13 en U15 te vervoegen. Elke woensdag van augustus zijn er open talentendagen waar iedere speelster die eens wil komen proberen zich mag aanbieden om mee te trainen. En dit voor speelsters vanaf 2006 t/m 2001.

Wel op voorhand eerst bevestigen bij de verantwoordelijke van de damesafdeling Wim Vissers op het nummer 0478.75.95.92 of email wim.vissers1@telenet.be

Melsele:

Melsele is dringend op zoek naar keepsters voor de B-ploeg. Bent u geïnteresseerd in dit leuke project? Neem contact op met Karim Didi.

 

Nielse:

Nielse SV heeft de ambitie om naar tweede provinciale over te gaan en kan daarvoor nog enkele speelsters gebruiken! "We trainen 2x per week met 2 trainers en worden ondersteund door een keeperstrainer, kortom bij ons kan je voetballen met beste materialen en we hebben ook een nieuw kunstgrasveld ter beschikking! Nu nog dames die met ons willen strijden!", klinkt het.

Neem contact op via Damesvoetbalnielsesv@gmail.com

Lichtaart:

Wij spelen met onze damesploeg 'KFC de kempen Tielen Lichtaart' volgend seizoen in tweede provinciale. Wij zoeken nog 1 of 2 speelsters die ons kunnen versterken of ervaring hebben in 2de provinciale of hoger. We hebben veel talent maar iemand we kunnen nog zeker 2 versterkingen gebruiken.

Contacteer kristof.van.dyck1@telenet.be

Ternat:

"Voor het seizoen 2017-2018 zoeken wij nog een T1- hoofdtrainer voor onze damesploeg 2de provinciale Brabant", aldus Ternat. "Woon je in de regio, heb je reeds ervaring als trainer en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?"

Neem dan contact op via ons secretariaat: Marijke Dehertog, secretariaat@fcdamesternat.be of 0478 715 420 of met voorzitter Luc Borremans 0476/76 87 28

Zandhoven:

Ksk Zandhoven zoekt nog enkele toffe sportieve meisjes/dames om hun nieuwe ploeg te versterken. Een mix v ervaring en jeugdig talent waar ambitie en plezier vooropstaat.. We zijn ook nog op zoek naar een keepster met toch al wat ervaring.

Als je interesse moest hebben om bij ons te komen voetballen mag je contact opnemen via mail Jimmy_goossens@hotmail.be

Massemen:

Sinds dit seizoen zijn we bij k.v.v.e. massemen met een meisjesploeg gestart bij de u.9. categorie en speelden 5 vs 5 en naar volgend seizoen toe zijn we nog op zoek naar enkele enthousiaste speelstertjes geboren in 2007 of 2008 om ons team te vergezellen omdat wij namelijk bij de u.10 categorie 8 vs 8 gaan spelen.

Voor verdere inlichtingen mail naar gert.debondt@telenet.be

Rumst:

Voor onze damesploeg in 3de provinciale zijn we nog op zoek naar ambitieuze speelsters (liefst met ervaring) en een keepster om onze kern uit te breiden. Ben je geïnteresseerd of ken je iemand neem dan zeker contact op!

Rauw:

Beveren:

KSK Beveren Dames zoekt nog enkele sterke speelsters voor tweede nationale. We zijn ook een ambitieuze club die indien mogelijk toch nog in de toekomst dat stapje hoger willen, en daarom zoeken we nog 2 goede speelsters . Mocht jij je geroepen vielen om dit (ons) team te versterken...

Contacteer ons frankpassemier@gmail.com, of Coördinator Ann tel 0474326604 na 18.00 u liefst.

Egem:

Beveren:

Bosdam Beveren is nog op zoek naar spelers voor Bosdam A, deze ploeg zal volgend seizoen uitkomen in eerste provinciale Oost-Vlaanderen. Trainingen gaan door op maandag en woensdag en thuiswedstrijden op vrijdag.

Spelers die interesse hebben kunnen contact opnemen francois.hoogers@bosdam.be

Ostan:

De OSTAN DAMESPLOEG zoekt nog een aantal gemotiveerde speelsters om hun team te versterken.
Wij zijn een damesploeg die volop gaat voor de best mogelijke combinatie van sport, spel en plezier.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Sophie Stevens : sophiestevens@hotmail.com of 0497/17.77.63.

Helderhoek:

Wij zijn de damesploeg van Helderhoek (dames D). Wij zijn op zoek naar enthousiaste dames die samen met ons willen voetballen. Er gaan een paar dames weg dus we zoeken nieuwe en frisse speelsters. We trainen naast de luchthaven van Deurne. Ben je 12 jaar of ouder en wil je graag voetballen, dan mag je altijd contact opnemen met ons.

Je kan altijd mailen naar yentl.312@hotmail.com voor extra informatie

Kortenaken:

VS Kortenaken is op zoek naar een aantal nieuwe speelsters voor de damesploeg.

Schoten:

Simikos Schoten zoekt speelsters 15+ voor hun beide damesploegen.

Contacteer michel.matheussen@telenet.be

Halle-Gooik:

Halle-Gooik blijft verder groeien en start volgend seizoen met een meisjesploeg futsal! Op zondag 14 mei van 11.30 tot 13 uur is er een initiatiedag voor meisjes van 13 tot 19 jaar in sportcomplex De Bres, Monseigneur Senciestraat 13 in Halle.

De deelname hieraan is gratis, inschrijving op voorhand is verplicht! Deze initiatietraining geldt als kennismaking met futsal en verplicht je niet tot inschrijving voor het komende seizoen.

Meer informatie? Mail naar walravens.wim@skynet.be of bel op het nummer 0484/785.375

Lennik:

Ben je tussen 14 & 100 jaar oud? Hou je van voetbal? Hou je van een leuke sfeer? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je een echte teamspeler? Dan heet ik je van harte welkom in het KFC Lennik-team!

De damesploeg van KFC Lennik is volop op zoek naar nieuwe speelsters, jong of oud, getalenteerd of nog een ruwe diamant, iedereen is welkom! Geïnteresseerd?

Neem dan zeker contact op met onze trainer 0485.11.95.46. of via damesploegkfclennik@hotmail.com

Zandhoven:

"Wij zijn op zoek naar speelsters om onze kern te vergroten. Wij starten een nieuwe ploeg op in 2017-2018", klinkt het bij Zandhoven.

Wenduine:

Dames en Meisjes die geïnteresseerd zijn om het team van KSK Wenduine Dames of Meisjes te vervoegen, mogen steeds contact opnemen met Michel via:

michel.stuypens@telenet.be of via telefoon: 0473/74.94.62.

Mol:

Dames van KVV Rauw Mol zoeken nog een paar spelers voor seizoen 2017 - 2018, tevens ook een trainer voor de dames in derde provinciale. Elke woensdagavond zijn er trainingen voor beginners.

Lommel

Zonnebeke:

Ladies Zonnebeke is nog opzoek naar versterking om volgend jaar in 1ste provinciale te spelen (na 4 jaar competitie al overgaan is bijzonder).

Nieuwe speelsters kunnen meer info krijgen bij Fauve Duthoo 0498 35 10 25 of fauve.duthoo@gmail.com

Zammel:

Vissenaken:

Hamme-Zogge:

De dames van VKS Hamme Zogge zoeken speelsters om hun team volgend seizoen te vervolledigen. Ervaring is een pluspunt. Sfeer en ambiance verzekerd.

Bij interesse of voor meer info: 0471/243131

Beveren:

Bosdam Beveren breidt uit. De club start volgend seizoen met een tweede ploeg in derde provinciale, er werden inmiddels 20 nieuwe spelers aangetrokken. Alsook werden er 2 nieuwe trainers aangetrokken. Daya Pollet zal als T2 fungeren bij de A-ploeg en Roy Vriesacker zal de coaching van de 2e ploeg op zich nemen, beide zijn dit seizoen al actief in de jeugdwerking van de club.

Spelers met ervaring die hier graag deel van uit willen maken zijn nog steeds welkom, zij mogen mailen naar info@bosdam.be (Alsook voor teams die geïnteresseerd zijn om een oefenmatch te spelen tegen de A- of B-ploeg.)

Westhoek:

BS Westhoek wil volgend jaar graag met een nieuwe, tweede ploeg opstarten. En dus zoekt het daartoe nog wat speelsters om de rangen te komen versterken.

W-VL Flames:

De meiden van de Westvlaamse Red Flames zijn een samengesteld voetbalteam die occassioneel wedstrijden en tornooitjes spelen. Wij zouden graag trainingspakken aankopen om als "team" aan te komen op onze wedstrijden.

Hiervoor zijn wij nog op zoek naar sponsor(s) om de prijs van de aankoop wat te drukken. We garanderen je om met Topvoetbal in Vlaanderen, en in de nabije toekomst Internationaal jullie naam in de kijker te zetten!!

Indien vragen of intresse, mag je mij gerust contacteren. Sportieve groet, Jeroen jeroen.neyrinck@gmail.com 0499/397843

Schoten:

Schoten zoekt speelster. Meer informatie en contactinformatie via deze flyer:

Hoogstraten:

Hoogstraten is op zoek naar dames voor ons team van volgend jaar te versterken. De kans dat we terug over gaan naar eerste provinciaal is reëel en we hebben ook nog een ploeg in derde provinciaal.

Heb je al dan niet ervaring met voetballen maar heb je wel interesse, neemt dan gerust contact op met Pascal Snels voor meer info! Gsm : 04/73.69 32 87

Molenbeersel:

KVV Hoger Op Molenbeersel start in het seizoen 2017-2018 met een damesploeg in 3de provinciale. We zoeken daarom naar een trainer(m/v) die deze ploeg kan motiveren en de speelsters beter kan maken. Bij voorkeur gaan we voor een trainer met enige ervaring in het damesvoetbal. Over een trainersdiploma beschikken is natuurlijk een pluspunt, maar geen absolute vereiste.

Interesse of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jorika Rams (0472 07 53 76) of stuur een mailtje naar info@kvvhom.be!

Mechelen:

Op KSC Mechelen zijn we nog op zoek naar dames voor onze beide ploegen. Dat kan al voor dit seizoen en anders vanaf volgend seizoen. We hebben 1 ploeg in 2de provinciale Antwerpen en 1 ploeg in een recreatieve reeks Redavo. Trainingen gaan door op maandag en woensdag op ons kunstgrasveld om 20u.

Contacteer trainer Andy Williams op 0472570175 of andy_williams_kv10@hotmail.com

Terneuzen:

VV Terneuzen Vrouwen zoeken versterking. Wij trainen op woensdagavond en vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur en spelen onze wedstrijden op zondagmorgen/middag. VV Terneuzen vrouwen speelt in de 3de klasse van het district Zuid 1 en onze tegenstanders komen bijna allemaal uit plaatsen tussen Bergen op Zoom en Tilburg.

Contacteer info@vvterneuzen.nl

Aalst:

SC EENDRACHT AALST LADIES is nog op zoek naar enkele jeugdspeelsters voor hun toekomstige u9 ploeg

Voor verdere inlichtingen 0472330516?

Wolvertem - Merchtem:

Bij HOWM zijn ze dringend op zoek zijn naar 1 of zelfs 2 trainers voor onze B en C ploeg. Diploma is meegenomen, maar geen vereiste. Vergoeding per prestatie is voorzien. Ook speelsters geboortejaren 2002-2003-2004 en 2005 zijn welkom voor dit seizoen maar vooral volgend seizoen.

Contacteer Jelle Schotte - 0473482943

Boechout:

K Boechoutse VV is ook nog op zoek naar vrouwen die onze ploeg willen komen versterken.

Contacteer Steffy Gerin - steffydevogelas@hotmail.com?

Noorse:

Noorse in Kapellen zoekt nog U9 meisjespupillen (2008-2009-2010). We zijn een volledige meisjesploeg met 15 meisjes maar daar mogen er nog steeds bijkomen.

Voor meer info kan u Inge Van Breda contacteren op inge.vanbreda@hotmail.com of 0476 84 80 13

Moerbeke-Waas:

kfc moerbeke-waas zoekt ook nog speelsters voor volgend seizoen. Speelsters met ervaring is een surplus maar ook speelsters uit jeugdploegen of weinig ervaring zijn ook welkom en ze krijgen bij winst of gelijkspel een vergoeding.

Contacteer dimitri_mortier847@hotmail.com of 0486318481

Gooik:

Strijland Gooik is dringend op zoek naar een keepster

Neem contact op met Nele Roosens (0498 29 43 96)

Brielensport

K.Brielensport Ladies is heel dringend opzoek naar een doelvrouw om meteen in doel te staan.

Neem contact op met Mirando Dewilde (0475/25/65/82) of dewilde.mirando@gmail.com

Emblem

Boechout

K Boechoutse VV zoekt ook nog speelsters.

Contacteer nelevanouytsel@hotmail.com

Kontich

VK Kontich Scaldis (locatie Kontich Kazerne) zoekt nog een aantal speelsters om in de KVV Dames D hun rangen te gaan versterken. Ook een trainer mag er zeker nog bij!

Geïnteresseerd? Neem contact op met Melissa Herrera via melissaherreracrespo@gmail.com

Rapide Wezemaal

Rapide Wezemaal uit 1ste Provinciale Vlaams-Brabant is nog op zoek naar een eerste keeper.

Aarzel niet om trainer Michaël Moins te contacteren (mmoins@hotmail.com of gsm 0477 194 779) indien je interesse hebt.

Zaventem:

Voor de oprichting van een nieuwe ploeg in vierde provinciale, is K.V. Woluwe-Zaventem nog op zoek naar gemotiveerde speelsters. Interesse?

Neem dan contact op met Eric Lebegge via mail eric.lebegge@kvwzaventem.be of per telefoon 04/474.960.757.

Kontich:

K Kontich FC Dames zoekt nog speelsters voor hun ploeg die uitkomt in 1ste provinciale!

Neem contact met Eddy Joukes, tel: 0496/76 96 15

Wijgmaal:

Kluisbergen:

Kluisbergen Sportief A in 2de provinciale, Oost-Vlaanderen is nog op zoek naar speelsters. "We zoeken nog een linksachter en een centrale verdedigster. We zoeken gemotiveerde speelsters en we hebben ambitie om in de top 3 te eindigen."

Contact: Geert Vanalderwierelt (trainer) 0468/35.18.43 geertvanalderwierelt@hotmail.be

Lubbeek:

Ben jij op zoek naar een leuke hobby? Wil je graag sporten combineren met plezier? Dan zijn de Ladies Lubbeek echt iets voor jou! We zijn een fijne ploeg dames en zijn op zoek naar nieuwe speelsters die zin hebben om er volledig voor te gaan!
Beginnen de voetbalmicrobes te kriebelen?

Neem dan gerust contact op met ons via www.lubbeeksms.be

Mechelen:

De U16 ploeg van Sporting Mechelen is nog op zoek naar extra speelsters voor volgend seizoen. Ben je tussen 10 en 15 en wil je graag spelen in een damesjeugdvoetbal ploeg waar gezelligheid en samenhorigheid troef is?

Neem contact op met Luc Verheyen 0497/600742 - luc_verheyen1@hotmail.com
of Michael Adriaenssens 0476/410166 michael.adriaenssens@gmail.com

Beerzel:

Noordstar:

Hechtel:

De Haan:

Ook Ladies De Haan zijn op zoek naar extra speelsters voor volgend seizoen.

Neem contact op via Eric.van.arck@telenet.be ?

Bunsbeek:

“Dames Toekomst Bunsbeek – stijger naar 2de provinciale Brabant – zoekt voor volgend seizoen nog speelsters (met ervaring) om hun huidige kern te versterken.

Neem contact op met Ilse Jonckers (0496/ 53 61 38 of ilse.jonckers1@telenet.be)

Kortrijk:

Damesvoetbal Kortrijk is op zoek naar uitbreiding en zoekt daartoe speelsters vanaf 6 jaar.

Neem contact op via 0473 77 64 85

Marke:

Brielen:

K. Brielensport Ladies zoekt nog speelsters om hun team volgend seizoen te versterken in tweede provinciale West-Vlaanderen. Ervaring niet vereist, liefst vanaf 14 jaar. Ook doelvrouwen welkom!

Neem contact op met Mirando Dewilde (0475/ 25 65 82 of dewilde.mirando@gmail.com)

Hoogstraten:

Merchtem:

Vrouwen Merchtem (volgend seizoen Koninklijke Hoger op Wolvertem – Merchtem gezien de fusie tussen Merchtem en Wolvertem) is ook op zoek naar speelsters vanaf 12 jaar.

"Wij willen 1 of meerdere jeugdploegen oprichten, alsook onze teams uit eerste en tweede provinciale teams aanvullen en mogelijk ook een C-ploeg in derde provinciale opstarten", klinkt het.

Neem contact op via Jelle Schotte (0473/48 29 43)

Briel:

FC Briel Dames zoekt speelsters van 14 jaar of ouder. Op woensdag tussen 19.30 en 21 uur kan je een training bijwonen in de Dijkstraat in Buggenhout.

Neem contact op met Maryse Verheyden (maryse.verheyden@telenet.be)

Malderen:

KFC Malderen is sinds 2 jaar aan het werken met een vrouwenploeg sinds vorig jaar in competitie. "Naar volgend jaar toe willen wij de overstap maken naar derde provenciale en daarom zijn we op zoek naar nog enkele talenten", aldus KFC. De trainingen gaan door op woensdag vanaf 19u30 tot 21u15.

Neem contact op via Tom De Metsler (0479 96 16 33)

Herkenrode/Kuringen:

Kaulille:

Wolfsdonk:

Ook Wolfsdonk zoekt nog speelsters, zowel voor hun A- als hun B-ploeg.

Herselt:

Delfino Ladies uit Herselt zoekt ook speelsters, iedereen is welkom om hun kern uit te breiden.

Neem contact op via natasja.van.reet@hotmail.com

Grimbergen:

Vk veldkanteva's zoekt meisjes vanaf 7 jaar tot ... "Iedereen is meer dan welkom om onze meisjes-vrouwenvoetbaclub te komen vervoegen."

Neem contact op via Info@veldkantevas.be

Veltem:

Miecroob Veltem, ploeg in eerste en tweede provinciale en met drie jeugdploegen (u11, u13 en u16) is ook nog op zoek speelsters en trainers om uit te breiden.

Neem contact op met Jurgen Everts

Houtvenne:

Houtvenne zoekt naar speelsters van minstens 14 jaar om hun provinciale ploeg in de provincie Antwerpen te ondersteunen. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of die de benen voelt kriebelen is welkom.

Neem contact op met mister.fox@telenet.be (0497/20 00 90)

Mechelen:

Bij KV Mechelen zijn ze op zoek naar een nieuwe afgevaardigde voor het B-elftal. Meer informatie op de webstek van Malinwa.

Denderhoutem:

Red Star Ladies Denderhoutem (spelende te Ede/Haaltert) zoeken nog ladies om hun ploeg te komen versterken voor volgend seizoen. Ze spelen in tweede provinciale en zijn dit seizoen in de middenmoot geëindigd.

Neem contact op met Heidi via ballack06.78@gmail.com

Rupelmonde:

KOFC Rupelmonde heeft reeds 1 ploeg in de derde provinciale dames. Volgend seizoen willen ze met een tweede damesploeg starten. Hiervoor zoeken ze nog enkele gemotiveerde speelsters vanaf 14 jaar. Ervaring is geen must.

Neem contact op met Rillaerts René

Herenhelderen:

Menen:

Eersteprovincialer Menen United zoekt nog voor het nieuw seizoen een paar speelsters en een doelvrouw.

Neem contact op met Alain Dewitte (0474/65 09 77)

Dendermonde:

"Dendermonde wil een vrouwenploeg beginnen. Daarvoor zoeken we meisjes die interesse/motivatie hebben om mee te komen voetballen. De trainingen vallen op maandag en woensdag en de matchen zullen vrijdag of zaterdag zijn." Interesse om volgend seizoen in 3e provinciale aan de slag te gaan?

Neem dan contact op met Tamiris Lima.

Strijland Gooik:

Strijland Gooik staat momenteel in de buik van het peloton in derde klasse. Volgend seizoen zullen ze mogelijk in de nieuwe tweede klasse spelen, of in de eerste provinciale. Ook zij zouden in ieder geval graag hun kern uitbreiden. Interesse?

Neem dan contact op met Marc Stiens (0475/98 63 68)

Temse Femina:

Ook KSV Temse zoekt nog speelsters. Ze kunnen nog promoveren naar tweede provinciale en willen de kern uitbreiden. "Wij zijn een gezellige, zotte gemotiveerde bende die nog meer gemotiveerde speelsters zoekt die bereid zijn om vele winfie's te maken en uiteraard hun voetbaltalent willen showen op het veld of in het doel", klinkt het.

Interesse? Neem dan contact op met Patrick Claus (0498 46 44 78) of contacteer een van de speelsters voor een testtraining.

Koekelare:

Bij Koekelare willen ze ook nog wat meer ervaring in de ploeg brengen en daarom gaan ze ook daar op zoek naar extra spelers. De club doet het goed in tweede provinciale, maar wil doorgroeien.

Interesse? Neem dan contact op met Pieter Doom

BS Westhoek:

BS Westhoek uit tweede provinciale West-Vlaanderen zoekt dan weer een trainer voor hun team in Poperinge. Interesse om coach te worden van een ambitieuze club?

Neem dan contact op met Ludo Liefooghe (0475 46 66 68)

K Hechtel FC

Deze club zoekt ook nog speelsters om ons team volgend seizoen te versterken in 2e provinciale Limburg. Ervaring niet vereist, liefst vanaf 14 jaar.

Neem contact op met coach Robbie Jaeken (0499/73 07 23)

RFC Wetteren

Ook de nieuwe vrouwenafdeling van RFC Wetteren is nog op zoek naar enkele speelsters. De club wil volgend jaar uitkomen in 3e provinciale Oost-Vlaanderen.

Neem contact op met Jasmien Vervaeke (0471/46 00 54) jasmien.vervaeke@gmail.com

KFC flandria Ravels

Zoekt nog een trainer voor volgend seizoen in 3e provinciale. Ook speelsters kunnen zich altijd melden.

Neem contact op met Marlies Van Bouwel

U ook in de kijker? Neem dan contact op met ons via vrouwen@sport-planet.eu en wij nemen jouw bericht in ons overzicht op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Olympische Spelen

Nieuwste reacties