Wat deden de Flames in het buitenland op zaterdag? Het overzicht!

Het nieuwe jaar is nu helemaal aan het losbranden. En dus is er ook stilaan voetbal in het buitenland, ook in het vrouwenvoetbal. Heel wat Belgen kwamen daarbij ook in actie.

Engeland

Manchester City kwam in actie tegen Everton en won met 3-1, dankzij twee goals van Bremer en eentje van Bonner. Tessa Wullaert viel halfweg de tweede helft in, bij een 3-0 voorsprong. Manchester City staat voorlopig naast Arsenal bovenaan in de stand.

Frankrijk

Het Lille van Silke Demeyere heeft een 2-0 overwinning geboekt in de Franse Beker tegen US Orléans. Daardoor boeken ze een plaatsje bij de laatste zestien.

Italië

Veel voetbal in Italië op zaterdag in de Serie A. Internazionale (met Ella Van Kerkhoven 68 minuten tussen de lijnen) speelde 0-0 gelijk tegen Florentia.

Fiorentina (waar Philtjens bij de rust kwam invallen) won met 1-4 bij Orobica, Sassuolo (met Lemey onder de lat) won met dezelfde cijfers van Verona.