Belangrijke zege voor Yana Daniëls, wat deden de andere Flames op zondag?

Redactie
| 0 reacties
Belangrijke zege voor Yana Daniëls, wat deden de andere Flames op zondag?
Foto: © photonews

Ook op zondag kwamen opnieuw heel wat Flames in actie bij hun respectievelijke teams in het buitenland. We nemen u mee naar Engeland, Frankrijk en Italië voor een overzichtje van de zondag.

Engeland

Tessa Wullaert nam het met Manchester City op tegen Chelsea in een onvervalste topper. De Red Flame kwam niet van de bank en zag haar team 3-3 gelijkspelen in een match met wisselende scenario's. De titelstrijd blijft spannend met ook Arsenal nog als derde hond.

Yana Daniëls speelde de hele wedstrijd en haalde met Bristol City een belangrijke overwinning op het veld van Birmingham City en springt zo naar de tiende plaats in het klassement.

Frankrijk

Olympique Lyon (met Cayman op de bank) won in de Ligue 1 overtuigend van Montpellier met 5-0 en blijft zo aan de leiding staan. 

Lille (met Demeyere in de basis) won bij Vendesheim met 1-3 en blijft zo - met een match minder gespeeld - op zeven punten van de leiders in de Ligue 2.

Italië

De match van Davina Philtjens (Fiorentina) op bezoek bij Milan ging niet door vanwege het Coronavirus, Sassuolo (Lemey, Jaques) ging in eigen huis 0-1 onderuit tegen Roma door een vroeg doelpunt van Bonfantini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties