Ook in het vrouwenvoetbal onduidelijkheid troef: "Hopen te promoveren, maar hangt van diverse factoren af"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Ook in het vrouwenvoetbal bij onder meer Wuustwezel onduidelijkheid troef: "Hopen te promoveren, maar hangt van diverse factoren af"

Ook in het vrouwenvoetbal onduidelijkheid troef: "Hopen te promoveren, maar hangt van diverse factoren af"
Foto: © Louis Evrard

Niet enkel in het mannenvoetbal zijn er deze dagen nog veel onduidelijkheden in België, dat is in het vrouwenvoetbal niet anders.

Wuustwezel werd dit seizoen tweede in Tweede Nationale A. Normaal gezien spelen de nummers 2 van Tweede Nationale A (Wuustwezel) en B (Chastre) tegen elkaar nog een play-off die toegang kan geven op een extra ticket voor eerste nationale.

Onduidelijkheid troef

Omdat diverse eersteklassers (Aalst, Woluwe, Zulte Waregem en Tienen) een licentie voor de Super League hebben aangevraagd, zou het echter ook kunnen zijn dat er nog méér extra stijgers zijn richting eerste nationale, al is daar nog geen duidelijkheid over.

"We hopen te promoveren, maar dat hangt van diverse factoren af", aldus trainer Elke Somers in Gazet van Antwerpen. "We moeten dus waarschijnlijk afwachten tot 30 april om te weten hoeveel ploegen er in de Super League en in eerste klasse gaan spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e Klasse A

Nieuwste reacties