"Jarenlang met afgunst naar de USA gekeken": CEO Karel Van Eetvelt legt extrasportief project rond Wullaert en 'RSCA Women' uit

Redactie vanuit Neerpede
| 0 reacties
"Jarenlang met afgunst naar de USA gekeken": CEO Karel Van Eetvelt legt extrasportief project rond Wullaert en 'RSCA Women' uit
Foto: © photonews

Tessa Wullaert is de nieuwe aanvalster van RSC Anderlecht en daar zijn ze bij paars-wit uiteraard heel erg blij mee. Omwille van het sportieve, maar ook het extrasportieve.

"Tessa Wullaert is de laatste jaren de grote vedette van de nationale ploeg en we vinden het dan ook heel fijn dat ze voor ons wil komen spelen en de stap wil zetten naar Anderlecht", aldus CEO Karel Van Eetvelt van RSC Anderlecht. "We moeten ook haar volledige entourage danken."

"RSCA Women moet meer worden dan alleen maar een sportief project. Het is een project met een grote toekomst. We willen opnieuw kampioen worden, uiteraard. Maar we willen ook een stap vooruit zetten in de Champions League."

Vrouwenvoetbal op de kaart zetten

"Maar het is ook een project waarmee we het vrouwenvoetbal op de kaart willen zetten. Ik heb jarenlang met afgunst gekeken naar vrouwensport in de USA, waar meisjesvoetbal het nummer 1 is nog steeds. We willen heel wat jonge meisjes aanmoedigen te kiezen voor het vrouwenvoetbal."

"We hebben heel wat rolmodellen die vrouwen kunnen doen kiezen voor voetbal. Daar komt met Tessa nu nog een grote naam bij, dat is zeker een zegen voor ons project. Dit kan voor een versnelling zorgen en we rekenen ook op haar en haar ploegmaats om dat te realiseren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties