Stadsbestuur Aalst stuurde voorbereiding op Super League in de war, Ajuinen hebben oplossing gevonden

Redactie
| 0 reacties
Stadsbestuur Aalst stuurde voorbereiding op Super League in de war, Ajuinen hebben oplossing gevonden

Eind augustus begint de Super League bij de vrouwen. Zolang de coronacrisis geen roet in het eten gooit natuurlijk. In Aalst zaten ze even met de handen in het haar, maar ondertussen zijn er oplossingen gevonden.

Het stadsbestuur van Aalst besloot eerder deze week dat er geen wedstrijden meer mochten worden gespeeld de komende weken op het grondgebied, waardoor de voorbereiding van de vrouwenploeg van Aalst op de Super League in het gedrang kwam.

De Ajuinen vonden een oplossing en gaan de komende weken wedstrijden op verplaatsing spelen tegen Bosdam Beveren, Wolvertem-Merchtem en Chastre. Op die manier vermijden ze dat ze wedstrijden op eigen grondgebied moeten afwerken.

Super League kan starten 

Op 29 augustus opent Aalst zijn seizoen in de Super League tegen Club Brugge en die seizoensopener komt niet in het gedrang. Dat laat de club weten via haar webstek. "Minister van Sport Ben Weyts bevestigde aan de voetbalbond en Pro League dat er een protocol komt voor de clubs en dat er in de Super League, eerste en tweede nationale kan worden gevoetbald - behalve in de provincie Antwerpen", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties