Gewezen voorzitter OHL-vrouwen na wekenlange zoektocht levenloos teruggevonden in Heverlee

Redactie
| 0 reacties
Gewezen voorzitter OHL-vrouwen na wekenlange zoektocht levenloos teruggevonden in Heverlee

Wat al even gevreesd werd, is nu ook waarheid geworden. Deze middag werd het levenloze lichaam van Eddy Timmermans in Heverlee gevonden.

Sinds een tijdje zat Timmermans in een woonzorgcentrum in Heverlee. Daaruit verdween hij op maandag 27 juli. De voorbije weken zochten honderden vrijwilligers samen met de politiediensten naar hem, nu is zijn lichaam dus gevonden in het bos achter de gebouwen van de KU Leuven.

Eddy Timmermans was tot enkele jaren geleden de voorzitter van de vrouwen van Oud-Heverlee Leuven en ook de vader van Maarten, momenteel algemeen coördinator vrouwenvoetbal bij OHL. 

Zoektocht is voorbij

"Drie weken geleden is hij gaan wandelen uit het WZC te Heverlee. Het was zijn wens om daar te vertrekken en terug te keren naar zijn vrouw, ons ma. HIj is gevonden op een ontoegankelijke plaats, achter de gebouwen van de KUL in Heverlee", aldus zoon Maarten via facebook.

"Het is onze uitdrukkelijke wens om iedereen die zijn steentje bijgedragen heeft aan de grote zoekacties de afgelopen weken te bedanken. Geef ons de tijd om in familiekring de rust terug te vinden, onze zoektocht is voorbij."

Voetbalkrant.com wenst de familie en vrienden van Eddy Timmermans veel sterkte in deze moeilijke tijden. Rust zacht, Eddy!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties