Eerste reacties na Aalst - Club YLA: "Match met twee gezichten" vs "Ons goed herpakt tegen een sterke tegenstander als Club Brugge"

Eerste reacties na Aalst - Club YLA: "Match met twee gezichten" vs "Ons goed herpakt tegen een sterke tegenstander als Club Brugge"
Foto: © photonews

Club Brugge won zijn openingswedstrijd in de Super League met 0-2 bij Eendracht Aalst. En dus waren ze bij blauw-zwart opgetogen, al lagen er ook nog vele werkpunten. De Ajuinen van hun kant maakten een hoopvol debuut.

"Het was zeker een wedstrijd met twee gezichten, klopt", beaamde Club-coach Leo Van Der Elst. "In de eerste helft waren we heel dominant na het matchbegin en gaan we verdiend met 0-2 de rust in. Ik wilde dat mijn speelsters door gingen op dat elan."

"Maar dat gebeurde niet, dus de tweede helft was niet goed. We zullen daar zeker over praten deze week, maar de drie punten zijn na de eerste wedstrijd wel het belangrijkste", aldus de coach van Club YLA. 

Goed uit de kleedkamers gekomen

In het verliezende kamp waren de reacties gematigd positief: "We zijn weggezakt na de eerste tien minuten en daar heeft Club Brugge gebruik van gemaakt, met de 0-2 aan de rust tot gevolg", gaf kapitein Chloe Van Mingeroet aan.

"Maar: in de tweede helft zijn we goed uit de kleedkamer gekomen en zijn we blijven drukken. We zijn zeker niet weggespeeld tegen een sterke tegenstander. We moeten uit onze fouten leren naar de volgende wedstrijd toe, want de tweede helft hebben we goede dingen laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties