Dirk Decoen en Leo Van Der Elst over verbod op supporters in Super League: "Had een verschil kunnen maken" en "Kan spoken in Aalst"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Dirk Decoen en Leo Van Der Elst over verbod op supporters in Super League: "Had een verschil kunnen maken" en "Kan spoken in Aalst"
Foto: © photonews

In het mannenvoetbal staan er protocollen in de steigers om heel wat supporters toe te laten, in de Super League bij de vrouwen was er eind augustus nog helemaal niks mogelijk. En dat had toch wel zijn impact mogelijk.

In de wedstrijd tussen Eendracht Aalst en Club Brugge was het in het Pierre Cornelisstadion ongezien stil. Ook in de Super League geen supporters. Zelfs geen 200 of 400, wat in het vrouwenvoetbal een serieuze slok op de borrel is en al bij al makkelijk te organiseren lijkt, zeker in een stadion als dat van Eendracht Aalst.

"Eendracht Aalst gelooft in ons, de speelsters geven er ook veel voor terug en de hele stad Aalst profiteert daarvan", aldus coach Dirk Decoen. "Als het weer zal mogen, lijkt Aalst me wel een aantrekkelijke club om naar te komen kijken. Ik denk dat het wel een verschil had gemaakt als hier 200 of 400 supporters hadden gezeten. Dan had er wel sfeer geweest. Op zijn Aalsters."

Kan spoken in Aalst, met zijn fantastische supporters

Dat gaf ook Leo Van Der Elst aan: "Ik kom altijd heel graag naar Aalst. Ik heb hier twee jaar gespeeld onder Jan Ceulemans en ben ook twee jaar coach geweest, dus het is altijd leuk terugkomen. Ik vond het jammer dat er geen publiek was, want in Aalst wil je nog eens komen met publiek."

"De Aalstenaren zijn een fantastisch publiek, zeer fanatiek. Het feit dat er geen publiek was, is voor ons misschien geen slechte zaak geweest. Want het kan hier spoken, dat weet ik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties