Aangename kennismaking in de Super League, Eendracht Aalst: "Ze verdienen hun plaats"

Aangename kennismaking in de Super League, Eendracht Aalst: "Ze verdienen hun plaats"
Foto: © photonews

Eendracht Aalst opende zijn seizoen in de Super League als kampioen in Eerste Nationale met een thuisnederlaag tegen Club Brugge. Maar de start was op zijn minst gezegd bemoedigend.

"We keken echt uit naar de start van de Super League. Natuurlijk wisten wer dat we ons aan een hoog niveau mochten verwachten, maar we zijn zeker niet overlopen en kunnen dit meenemen naar de volgende wedstrijden", aldus kapitein Chloe Van Mingeroet van Eendracht Aalst.

Coach Decoen pikte in: "Het verschil met Club Brugge, toch een ploeg die zal strijden voor de top-3 in de Super League, was niet zo groot. Dat is zeker positief. Fysiek konden we mee, hoe langer de wedstrijd duurde, hoe meer ruimte we kregen en hoe beter we opnieuw in de match kwamen."

Verschil met een ploeg die voor top-3 speelt was niet groot

"We hebben nog werkpuntjes, daar moeten we nu de komende weken aan werken. We komen de topploegen allemaal eerst tegen, maar zo kunnen zij ons ook nog op onze minpunten wijzen en kunnen we dat meenemen naar de rest van het seizoen."

En ook bij de tegenpartij was er bij monde van Leo Van Der Elst lof voor Aalst: "Ze verdienen hun plaats in de Super League. Ze zijn heel enthousiast, hebben een stevige ploeg en een mooi stadion. Vorig jaar hadden ze al een goede ploeg, met nu nog enkele mooie versterkingen erbij. Ik denk dat er in Aalst nog veel ploegen punten kunnen laten liggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties