"Fijne herinneringen": Chloe Van Mingeroet trekt met Aalst naar ex-ploeg Gent en legt haar keuze voor Ajuinen uit

"Fijne herinneringen": Chloe Van Mingeroet trekt met Aalst naar ex-ploeg Gent en legt haar keuze voor Ajuinen uit
Foto: © photonews

Eendracht Aalst trekt voor speeldag 2 van de Super League naar de KAA Gent Ladies. Voor heel wat speelsters wordt dat een terugkeer naar het oude nest. "Natuurlijk is dat een speciale wedstrijd."

"De match in Gent wordt heel speciaal, al is elke match op Super League-niveau wel iets om naar uit te kijken", geeft Chloe Van Mingeroet aan. "Het is het niveau vanwaar ik kom, het is gewoon een fijne ervaring om op dit niveau te kunnen spelen."

Van Mingeroet is nu kapitein van de Ajuinen, nadat ze eerder op het hoogste niveau al uitkwam voor Lierse en Gent. Ik heb fijne herinneringen aan Gent, ik heb er mooie tijden beleefd en heb er een keertje de Beker van België mee gewonnen."

Gent wordt uiteraard een specialleke voor mij

Toch zal ze niet al te veel gezichten meer herkennen, want ook de Buffalo's zijn inmiddels aan het bouwen aan een nieuwe ploeg: "Het klopt, er is veel veranderd bij Gent, al zal ik nog wel een vijftal mensen goed kennen. Ik ben benieuwd naar hun niveau en hoe ze voor de dag gaan komen."

Van Mingeroet leeft helemaal op bij Aalst: "Toen ik de stap terugzette vanuit de Super League naar eerste nationale, was het altijd wel het doel om terug te keren naar het hoogste niveau. Ik heb na een jaar bewust gekozen om bij Aalst te blijven en ben met hen doorgegroeid. Nu zijn we opnieuw in de Super League terecht gekomen en nu gaan we hopelijk blijven stappen zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties