Dit is ons 'Team van de Week' van de Super League op speeldag 1!

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons 'Team van de Week' van de Super League op speeldag 1!
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje in ons team van de week!

Doel

In doel posteren we deze week Nicky Evrard. Zij zorgde voor zekerheid achterin bij de KAA Gent Ladies in Leuven en met haar clean sheet hielp ze de rest van de ploeg. Elke bal die ze moest pakken had ze, al deed aan de overkant ook de jonge Lammertijn van zich spreken.

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie personen. Romy Camps leidde haar ploeg naar drie punten als jonge kapitein van Zulte Waregem, terwijl Nicky Van Den Abbeele een paar keer goed orde op zaken stelde bij Club Brugge en Isabelle Illiano zelf scoorde.

Middenveld & Aanval

Op de flanken kiezen we voor Toloba (2 doelpunten) en Buabadi, die voor heel wat flukse acties zorgde. Centraal kunnen we niet naast Teulings, die met haar invalbeurt en twee assists Anderlecht op weg zette naar de overwinning tegen Standard.

Gwen Duijsters scoorde dan weer een hattrick en werd daarbij meermaals op weg gezet door Martin, al waren ook Vandersanden en Voets in aanvallend opzicht op dreef. De tandem Loonen - Lommen zorgde samen dan weer voor drie Gentse doelpunten in Leuven.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties