Red Flames likken wondes, maar blijven strijdvaardig: "Zwitsers mogen nu blij zijn, maar in december zullen we nog sterker zijn"

Red Flames likken wondes, maar blijven strijdvaardig: "Zwitsers mogen nu blij zijn, maar in december zullen we nog sterker zijn"
Foto: © photonews

Geen lach op het gezicht van Kassandra Missipo na de 2-1 nederlaag in Zwitserland. De Flames verloren een belangrijke wedstrijd en zaten dan ook in zak en as. Maar er is nog niets verloren uiteraard.

"Het is zuur, omdat wij het meeste balbezit hadden en zij maar tot twee-drie kansen zijn gekomen", aldus Kassandra 'Kassie' Missipo in een reactie bij de Belgische voetbalbond. "Maar ze hebben die wel afgemaakt."

"Onze passing was in het begin niet zoals het moest zijn en daar hebben ze gebruik van gemaakt. We hebben zelf ook te weinig kansen weten te ontwikkelen. We hebben wel goed druk gezet en dingen laten zien die we op training hebben geoefend."

Moeilijk gaat ook 

"Maar nu moeten we in december er gewoon overspelen en gewoon scoren. De druk op die match is nu groter geworden. We wilden hier echt iets rapen, verliezen maakt het allemaal niet makkelijker. We hebben al geleerd dat moeilijk ook gaat."

"We gaan uit deze wedstrijd leren en het hoofd niet laten hangen. We nemen de positieve zaken mee. De Zwitsers mogen nu blij zijn, maar in december zullen ze ons nog sterker mogen verwachten", besloot Missipo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties